Νίκος Γεωργάκος: Δημότες του Δήμου Πρέβεζας λένε το νερό, νεράκι!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Είναι τραγικό για το Δήμο μας και αποτελεί ντροπή για τη Δημοτική αρχή στο σύνολό της, το διαχρονικό γεγονός του ότι οι Δημότες μας σε ολόκληρες περιοχές στα ορεινά χωριά, εν έτη 2019 (και κατόπιν της μη αξιοποίησης προγραμματικών ευκαιριών και δυνατοτήτων για την απορρόφηση κονδυλίων και προγραμμάτων επί σειρά ετών για τα απαιτούμενα έργα), λένε κυριολεκτικά το νερό, νεράκι!

Σε συνέχεια των επισκέψεων και των συναντήσεων του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου, συνοδευόμενου από  κλιμάκιο των Υποψηφίων Συμβούλων του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ», κ.Κώστα Παπαδιώτη και κ. Νίκου Παγγέ στην ευρύτερη περιοχή του Λούρου και ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες Βρυσούλας και Σκιαδά,καταγράφηκε στη μεγάλη λίστα των προβλημάτων και ελλείψεων, ως ένα από τα πολλά σοβαρά θέματα που έρχονται αντιμέτωποι στην καθημερινότητά τους οι δημότες, η πλήρως προβληματική ή και η ανύπαρκτη ύδρευση.

Η μη επίλυση ενός τόσο ζωτικού θέματος για την καθημερινότητα των Δημοτών όπως είναι το νερό της ζωής, από τη Δημοτική αρχή και τον απερχόμενο Δήμαρχο των συνεχόμενων εννέα ολόκληρων ετών,αποτελεί εκτός από ένα εξαιρετικά σοβαρό  γεγονός και ένα πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα της έλλειψης προγραμματισμού και στρατηγικής από το Δήμο από τη μία αλλά και της παθητικής και μη παραγωγικής αντιπολιτευτικής δράσης- της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας-  από την άλλη,εκ των οποίων σήμερα οι διαχρονικοί εκπρόσωποί τους αναζητούν εκ νέου την εμπιστοσύνη των Δημοτών ως τάχα «νεοεμφανιζόμενοι σωτήρες».

Η λύση στα χρόνια ζωτικά προβλήματα της καθημερινότητας όλων  των Δημοτών του Δήμου Πρέβεζας σε κάθε γωνιά και η παροχή των υπηρεσιών ενός αξιοπρεπούς επιπέδου ποιότητας ζωής, βρίσκεται μόνο στην  ολική ανατροπή του παλαιού σκηνικού της «συμμαχίας της μετριότητας», του μη στρατηγικού σχεδιασμού, της απραξίας των απεντάξεων και της εσωστρέφειας των ολίγων για όλα,με τη ξεκάθαρη και δυναμική εντολή των Δημοτών στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ».

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.