Νίκη χωρίς ιδρώτα για τον Π.Σ Πρέβεζας που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 08/11/2014 στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο <<Αθανασία Τσουμελέκα>> για την 8η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, ο αγώνας ανάμεσα στον Π.Σ. Πρέβεζας και την ομάδα του Α.Ο. Καρυάς.

Η ομάδα της Πρέβεζας πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τα γκολ να πέφτουν βροχή από την αρχή του ματς. Ο Π.Σ Πρέβεζας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας πολλές αξιόλογες φάσεις, σε ρυθμούς προπόνησης δε άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Λευκάδας. Το 1-0 έγινε στο 7ο λεπτό με τον Μάκη Δήμα να ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Πρέβεζας, ενώ το 2-0 ήρθε στο 25ο λεπτό με τον Μάκη Χ., με ρεσιτάλ από τους αδερφούς Δήμα, κάνοντας μέχρι εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι να μοιάζει οικογενειακή υπόθεση. Το 1ο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-0 με τον Δ.Κούτσικο να πετυχαίνει στο 43ο λεπτό το 3ο γκολ για την ομάδα του Π.Σ.

Στο 2ο ημίχρονο τα γκολ συνεχίστηκαν με τον Δ. Κούτσικο να διαμορφώνει το σκορ σε 4-0 με άψογο στυλ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ στον αγώνα. Η ομάδα του Α.Ο Καρυάς δε μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα, κάτι που έφερε νεύρα, εντάσεις και πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Οι κάρτες άρχισαν να πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα η ομάδα της Λευκάδας να μείνει με 9 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Κερασοβίτης Ι. με απευθείας κόκκινη και ο Χαλκιόπουλος Σ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-0 με την ομάδα της Πρέβεζας να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής, αφού είναι πάλι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα με 18 βαθμούς.

Συνθέσεις Ομάδων :

Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ
15 ΚΑΣΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Λ.
14 ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ Δ.
18 ΔΗΜΑΣ Χ. (16 ΚΟΨΑΡΗΣ)
4 ΔΗΜΑΣ Θ.
5 ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ Γ.
6 ΜΠΑΤΣΟΣ Π.
7 ΧΑΙΔΑΚΗΣ Σ.
8 ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ Χ. ( 9 ΜΠΑΣΙΑΔΗΜΑΣ Κ.)
17 ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ Σ.
10 ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ Μ. – (11 )
22 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ
91 ΑΡΑΒΑΝΗΣ Δ-Δ.
2 ΜΠΙΤΑ Μ. (16 ΒΕΝΕΤΗΣ Δ.)
3 ΓΟΥΛΑΣ Η. (12 ΤΣΒΑΛΑΚΟΓΛΟΥ Α.)
4 ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.
5 ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ Ι.
6 ΠΑΠΑΣ Θ.
7 ΣΚΕΜΠΙ Ε.
8 ΣΑΝΤΑΣ Χ.
9 ΛΑΥΠΑΝΟΣ Ο. (13 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Φ.)
10 ΚΟΡΦΙΑΛΗΣ Π.
11 ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΙΠΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΟΥΤΡΑ ΑΜΑΛΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΝΑ

ytg


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    


    Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.