Νέες δράσεις από την Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας

Η Εθελοντική Ομάδα νέας Σαμψούντας Πρεβέζης ακολουθεί άλλες κινήσεις, πανελληνίως, για μάζεμα πλαστικών καπακιών, πώλησή τους σε εταιρείες ανακύκλωσης και αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για όσους τα χρειάζονται και δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.H Ομάδα  επέλεξε να στηρίξει τη δράση του Πανελληνίου Συλλόγου Πρόληψης  τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, όπου του  συμπαραστέκεται και  συμμετέχει στην συλλογή καπακιών. Ζητάμε την άμεση ανταπόκριση σας και την ευαισθησία σας να βοηθήσουμε την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος Αγάπη για Ζωή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδώσει τσάντες με πλαστικά καπάκια με μήνυμα στην  Ομάδα, στην σελίδα μας στο Facebook  για να τα παραλάβουμε ή στην έδρα μας(στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Σαμψούντας) .

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Ένα αναπηρικό αμαξίδιο αντιστοιχεί σε έναν τόνο καπάκια (εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών). Ας συγκεντρώσουμε πολύ περισσότερα!

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΝΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΟΠΗ
   Για να ενημερωθείτε  για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό  και τις δράσεις αυτού του συλλόγου σας παραπέμπουμε στην σελίδα τους για να ενημερωθείτε http://www.troxaia-atiximata.gr/ και από την σελιδα στο facebook Σύλλογος Πρόληψης τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, Αγάπη για Ζωή
Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23850 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.