Νέα ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Πρέβεζας η Σέβη Κονταξή.

Ρεπορταζ: Χρήστος Τσούτσης

Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, με την οποία αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικής συνεργάτιδας του Δημάρχου, η Σέβη Κονταξή.

Η κα. Κονταξή η οποία έχει εμπειρία στον τομέα διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων από την εποχή που εργάζονταν στο Επιμελητήριο Πρέβεζας επί προεδρίας Ι.Γιαμά, θα αναλάβει να παρέχει συμβουλές και υπηρεσίες γραπτά ή προφορικά σε θέματα διαχείρισης στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του 2019 η κα. Κονταξή ήταν υποψήφια Βουλευτής Ν. Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία. Πολλοί σύμφωνα με το ρεπορτάζ τονίζουν ότι είναι μια προσωπική επιλογή του Δημάρχου η οποία είχε ”κλειδώσει” από καιρό και έμενε η ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και η τυπική ανακοίνωση . Πρέπει να τονίσουμε δε ότι η κα. Κονταξή έχει ξαναεργαστεί στην τοπική αυτοδιοίκηση από άλλο πόστο και έχει μια εμπειρία .

Μένει να δούμε τώρα τι θα γίνει και με την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου καθώς μετά την ”φυγή” Μπέζα η θέση παραμένει κενή.

Με τον κ. Γεωργάκο να μην βιάζετε βέβαια όπως φαίνεται να καλύψει μέχρι στιγμής το εν λόγω κενό. Οι επιλογές του κ. Δημάρχου είναι προφανώς προσωπικές και δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει το δικαίωμα του να τις πράττει. Μένει να δουν οι πολίτες όμως το παραγόμενο αποτέλεσμα του έργου που πρέπει να υλοποιηθεί σε συνεργασία των προσώπων που επιλέγει ο ίδιος σε θέσεις ”κλειδιά” και της δημοτικής πλειοψηφίας για το καλό των Δημοτών και της πόλης.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2846 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.