Να δοθεί νόμιμη λύση στην λειτουργία της Αγοράς Αγροτών Πρέβεζας ζήτησε από τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη η Δήμητρα Ι. Ραβανού

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο  Καχριμάνη είχε την Παρασκευή 28 / 6/ 2019 η Υπ βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού . Στην συνάντηση  συζητήθηκαν διαφορά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας όπως  ο Τουρισμός η επιχειρηματικότητα  ο πρωτόγεννης τομέας  κ.α.

Στην συνάντηση ο κύριος Καχριμάνης ενημέρωσε την  Υπ βουλευτή ΝΔ Πρέβεζας Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού  για την στρατηγική ανάπτυξης  που έχει στο πλάνο της η αιρετή Περιφέρεια  σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα . Η Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού  αναφέρθηκε και στην Αγορά αγροτών που πρόσφατα έκλεισε στην Πρέβεζα αφού  η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  με την αλλαγή του ν 4235 μετέτρεψε την αγορά αγροτών μόνο για βιοκαλλιεργητές αγρότες.

Ο κύριος περιφερειάρχης της δήλωσε ότι με την καινούρια κυβέρνηση που θα προκύψει στις επερχόμενες εκλογές της 7 / 7 / 2019 πιστεύει να λυθεί οριστικά το ζήτημα γνωρίζοντας  το πρόβλημα της αγοράς αγροτών Πρέβεζας .Τέλος η Υπ βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Δήμητρα Ιωάννη Ραβανού ευχήθηκε στον κύριο Καχριμάνη καλή επιτυχία για την καινούρια θητεία του ως Περιφερειάρχη Ηπείρου και εκείνος ανταπέδωσε .

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1519 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.