Μήνυμα του Υποψηφίου Δημοτικού Σύμβουλου στη Δ.Ε. Πρέβεζας Γρηγόρη Κουμπή

Η θέληση μου για προσφορά στο κοινό σύνολο διπλά σε κάθε συνδημότη μου, στον ελεύθερο επαγγελματία, στον αγρότη, στον άνεργο, στον επιστήμονα ,στους νέους καθώς και το αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας που με διακατέχει προς την επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης του Δήμου Πρέβεζας με οδήγησαν στην απόφαση μου να στηρίξω τον Νίκο Γεωργάκο και να συμπορευθώ με το συνδυασμό του «Δήμου της καρδιάς μας» στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να  τελειώσουν τα λόγια και να ξεκινήσει η πραγματική  δουλειά

Μαζί θα τα καταφέρουμε

Σύντομο βιογραφικό         

     Προσωπικά στοιχεία: Γεννήθηκα στον Αρχάγγελο Πρέβεζας από γονείς Σαρακατσάνους. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σκανδάλη, Επαγγελματική Σύμβουλο στον ΟΑΕΔ Πρέβεζας και πατέρας δύο παιδιών, του Θανάση και της Βάσιας.

Σπουδές: Είμαι απόφοιτος του  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας.

Επαγγελματική δραστηριότητα: Εργάζομαι ως Γεωπόνος στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής  Ενότητας  Πρέβεζας (Πρώην Διεύθυνση  Γεωργίας). Έχω εργαστεί επίσης στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας στα Ιωάννινα και στον ΕΛΓΑ.

 Πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα: Διατελώ εκλεγμένος Πρόεδρος στο Παράρτημα Ηπείρου και Νήσων του Γεωτεχνικού  Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2018.Διετέλεσα επίσης Τομεάρχης Αγροτικού στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας (2016-2018)

 Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί για να γίνει ο Δήμος Πρέβεζας ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23192 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.