Μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας και Βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που ξεκίνουν σήμερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των ΕΠΑΛ και αύριο για τα ΓΕΛ, αποτελούν μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή των νέων συμπολιτών μας. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, γνωρίζοντας όπως όλοι μας, την κόπωση,το οικονομικό και ψυχικό κόστος που συνοδεύουν τις εξετάσεις αυτές, αλλά και την επιβράβευση που ακολουθεί.

Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μάχονται για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Δωρεάν Σχολείου και την υπεράσπιση του Δημόσιου και Δωρεάν Πανεπιστημίου. Η πρόσφατη υπογραφή της εγκριτικής απόφασης για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ελεύθερη, ανοιχτή και ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι καθολικό δικαίωμα και όχι προνόμιο. Με αυτήν την πίστη, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την συνολική αναβάθμιση της παιδείας στη χώρα μας.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2043 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.