Μήνυμα της Υποψ. περιφερειακής συμβούλου Χριστίνας Συγκούνα

Τώρα πια που είναι τόσο κοντά η ώρα της κάλπης, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις που μου γεννήθηκαν από την επαφή μου με τον κόσμο σαν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να βλέπεις αυτόν που προσεγγίζεις μόνον σαν φορέα μιας ακόμη ψήφου για να βγεις.

Ούτε είναι ανάγκη να του επιδεικνύεις τα προσόντα σου προσπαθώντας να τον πείσεις ότι είσαι απαραίτητος ή απαραίτητη για να βελτιωθεί η κατάσταση της περιφέρειας και του νομού κι ότι χωρίς εσένα δεν θα γίνει τίποτα. Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν αλαζονεία που απωθεί αντί να προσελκύει τον απέναντί σου.

Ο υποψήφιος δεν είναι κυνηγός ψήφων, ούτε ανώτερος από τον ψηφοφόρο. Είναι ένας πολίτης που δεν ενδιαφέρεται μόνον για τον εαυτό του αλλά και για τον συμπολίτη του. Γι αυτό προσπάθησα να πλησιάσω περισσότερο τον άνθρωπο παρά τον ψηφοφόρο και να ακούσω τα προβλήματα του ακόμη κι αν ήξερα ότι θα ψηφίσει άλλον.

Εμαθα έτσι πολλά μικρά αλλά καθόλου ασήμαντα πράγματα που θα επιθυμούσε ο καθένας από τους συνομιλητές μου να γίνουν στον νομό μας αλλά και στην περιφέρεια για να βελτιωθεί η ζωή όλων μας.

Αυτά είναι για μένα μια πολύτιμη παρακαταθήκη που θα σεβαστώ και θα προσπαθήσω να μετατρέψω σε έργο.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους αλλά ακόμη περισσότερο εύχομαι να δουλέψουμε με σύμπνοια ώστε η κοινή προσπάθεια μας να έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα γι αυτούς που θα μας εμπιστευθούν.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΓΚΟΥΝΑ
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2043 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.