Μήνυμα Κώστα Κωνή, υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής

Για μια Ελλάδα, ”που δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό”. Γιατί η ζωή είναι Κίνημα. Ένα Κίνημα Αλλαγής.

Φίλες και φίλοι, Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι.

Με ομόφωνη πρόταση της Νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πρέβεζας και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, η επιτροπή ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής, με την ομόφωνη έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα μου ως βουλευτή στην Περιφέρεια Πρεβέζας, στις εκλογές της 7 Ιουλίου 2019.

Τους ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου έκαναν και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πάντα θιασώτης στην βασική αρχή ότι η μετοχή στα κοινά δεν είναι μονό δικαίωμα αλλά και υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Με βάση αυτήν την παραδοχή αποδέχτηκα την ανακήρυξη μου ως υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, αποφασισμένος να δώσω σκληρό αγώνα για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα μέχρι τώρα.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου.

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που οφείλουμε να υπηρετούμε πιστά συμπυκνώνεται στη φράση: «Πρόβλημα που δεν αναγνωρίζεται δεν λύνεται».

Στο εθνικό επίπεδο το πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα είναι οι ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που διατρέχουν οριζοντίως και καθέτως τον δημόσιο βίο και αποτελούν τις τρύπες υφαρπαγής του εθνικού μας πλούτου προς τις βαθιές τσέπες μικρών και μεγάλων συμφερόντων. Ενός πλούτου που παράγεται με αγώνα, δυσκολίες και τεράστια εμπόδια και στερήσεις. Αν δεν συμφωνήσουμε σε αυτό ως βασική αιτία που οδηγηθήκαμε στη χρεωκοπία θα συνεχίζουμε να διαιωνίζουμε τα αδιέξοδα μας, ανακυκλώνοντας την κρίση.

Έχουμε χρέος όμως να αντιδράσουμε σε αυτή την παρακμή, να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε οπισθοδρομικές πρακτικές που μας κρατούν για χρόνια σε υστέρηση.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για ολιγωρίες.

Η Ν.Δ και ο Σύριζα οι δυο πρώην «αντιμνημονιακοί αγωνιστές» του αγανακτισμένων πλατειών του 2011, που εμφανίστηκαν ως απελευθερωτές του λαου μας με Ζάππειες αερολογίες και θαυματουργά προγράμματα της Θεσσαλονίκης και κατάργηση μνημονίων, απέδειξαν στην πράξη ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά προφάσεις εν αμαρτίαις για την υφαρπαγή απλώς της εξουσίας.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2872 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.