Μήνυμα του Χρήστου Γκόκα για τις εθνικές εκλογές στις 25 του Γενάρη

Τα διλήμματα των εκλογών της Κυριακής 25 του Γενάρη έχουν ιδιαίτερο βάρος, και η απάντηση σ‘ αυτά είναι καθοριστική για την πορεία της Χώρας μας, όχι μόνο για την επόμενη μέρα αλλά και για τις επόμενες δεκαετίες.

Ο λαός, πηγαίνοντας στις κάλπες βρίσκει μια Χώρα που πατά πλέον στα πόδια της, μια Χώρα, που μέσα από τις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού όλα αυτά τα χρόνια είναι, και παραμένει ακέραιη. Μια Χώρα που λειτουργεί, που είναι μέσα στην Ευρωζώνη, που έχει προοπτική για το μέλλον. 

Το ερώτημα είναι καταλυτικό: Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός να κάνουμε το ένα βήμα μπροστά που απομένει, προκειμένου να ολοκληρώσουμε με ασφάλεια την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση, τη μετάβαση στη νέα φάση, στη νέα σελίδα ή θα γυρίσουμε ξανά στο μηδέν ή και πίσω από το μηδέν;

Για το δικό μας τόπο την Άρτα το ζήτημα είναι ουσιαστικό. Θέλουμε να δούμε την ανάδειξη και την αξιοποίηση των μεγάλων παραγωγικών δυνατοτήτων που έχει ο τόπος μας, για να δώσουν ανάπτυξη, απασχόληση και εισόδημα, για να βρουν δουλειά οι νέοι στον τόπο τους. Και σ’ αυτό τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο κι εγώ προσωπικά έχουμε επιλέξει να μη μένουμε μόνο στα λόγια, στην άκριτη παροχολογία και στη φτηνή υποσχεσιολογία.

Η πατρίδα μας αλλά και ο τόπος μας χρειάζεται τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα γνωρίζουν και θα μπορούν να ενεργούν ώστε να πετυχαίνουν τα ανάλογα οφέλη.

Το δίλημμα επομένως είναι: λόγια ή έργα; Υποσχέσεις ή δράση; Ανευθυνότητα ή εγγύηση ευθύνης και υπευθυνότητας; Πρόοδος ή οπισθοχώρηση; Η απάντηση είναι απλή και αυτονόητη.

Με την ψήφο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και την ανάδειξή του σε Τρίτη δύναμη, που παρά τα όποια λάθη και παραλείψεις του, σφράγισε θετικά την πορεία του τόπου, κρατάμε όρθια όχι μόνο την πατρίδα μας, αλλά δημιουργούμε και τις προϋποθέσεις ώστε να αποτελέσει εγγύηση για Εθνική προοδευτική σταθερότητα και βάση για μια ενωμένη  Δημοκρατική Παράταξη.

Η ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μια κρίσιμη ψήφος με ιδιαίτερη αξία για τις μετεκλογικές εξελίξεις, είναι μια χρήσιμη ψήφος για το Κοινοβούλιο. Είναι η ψήφος που θα πρέπει να δώσουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, όλοι όσοι ανήκουν σε αυτή τη Παράταξη και όσοι συμφωνούν με την πολιτική του πρόταση.

Η ώρα της ενότητας της Παράταξης  είναι τώρα, η ανάγκη της ενότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι επιτακτική και πρέπει να εκφραστεί με την ψήφο στο ΠΑ.ΣΟ.Κ στις εκλογές της Κυριακής.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23398 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.