Μέτρα προφύλαξης και υλοποίησης της κυβερνητικής οδηγίας από τους καταστηματάρχες εστίασης στην Πρέβεζα

Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσούτσης

Τα καταστήματα στην πόλη της Πρέβεζας (εστιατόρια, καφέ , μπαρ) προέβησαν σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες εναρμονισμένοι με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργιών και της κυβέρνησης για την προφύλαξη από την διασπορά και εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στην πόλη της Πρέβεζας από το πρωί του Σαββάτου μόνο ένα κατάστημα επί της Λεωφόρου Ειρήνης δεν υπάκουσε τις ρητές οδηγίες για τα τραπεζοκαθίσματα, με αποτέλεσμα σε σχετικό έλεγχο που έγινε από τις αρχές να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια και να περάσει την διαδικασία αυτοφώρου.

Η παραλία της πόλης μοιάζει αδεια και τα τραπεζοκαθίσματα από τους εξωτερικούς χώρους έχουν μαζευτεί και από τους εσωτερικούς έχουν αφαιρεθεί.

Σε ανακοίνωση σήμερα το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων κ. Κόκκαλης τόνισε προτρέποντας τους συναδέλφους του:” Συνάδελφοι κλείστε τα μαγαζιά σας για να τα ξανά ανοίξουμε πάλι με υγεία.
Με τρικ τα μαγαζιά μας δεν κρατιούνται ανοιχτά. Μην περιμένετε να εμφανιστεί στην πόλη μας ο ιός ή να νοσήσει κάποιος από τον περίγυρο μας. Θα είναι αργά για όλους μας…”

ρεπορτάζ Χρήστος Τσούστης.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.