Μερόπη Τζούφη στον Prisma 91,6: Το μέλλον της Ευρώπης θα κριθεί από τον τρόπο αντιμετώπισης του Προσφυγικού και της Τρομοκρατίας

Για την κατάσταση στο προσφυγικό και τους τρόπους διαχείρισης ενός προβλήματος που θα αντιμετωπίσουμε  για τις για τα επόμενα χρόνια μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma  91,6 η Βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, αναφέροντας  ότι μοιραία στο μυαλό των ανθρώπων γίνεται σύνδεση μεταξύ των τρομοκρατικών επιθέσεων που αφορούν όλο τον κόσμο και το προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι  πολλοί θα προσπαθήσουν να κάνουν τέτοιες διασυνδέσεις, καθώς και στο προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολύ έντονες ακροδεξιές φωνές σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.

Η Μερόπη Τζούφη ανέφερε  ότι οι επιθέσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τους πρόσφυγες που εκδιώκονται από τους πατρίδα τους και μάλιστα από τον ISIS και τους φονταμενταλιστές που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις ενώ εξήγησε  ότι όσο και να κλείσουν  τα σύνορα στους πρόσφυγες δε λύνεται το πρόβλημα της τρομοκρατίας,   καθώς οι τρομοκράτες  βρίσκονται ήδη μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη, αφού όπως αποδείχτηκε είναι  Ευρωπαίοι πολίτες  μάλιστα τρίτης γενιάς που έχουν πιστοποιηθεί σαν εγκέφαλοι και δράστες των επιθέσεων.

Το γεγονός ότι πολλά ευρωπαϊκά κράτη κλείνουν τα σύνορά τους έχεις αποτέλεσμα να κρίνεται η Ευρώπη, ανέφερε  καθώς η πρόσφατη συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ της Ευρωπαΐκής Ένωσης Τουρκίας είναι αναγκαίο να υλοποιηθεί καθώς θα κρίνει και την ενότητα της . Είναι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος για το πως θα αντιμετωπίσει Ευρώπη και το θέμα της τρομοκρατίας και το θέμα του προσφυγικού και από αυτά πολλά θα εξαρτηθούν από το μέλλον της, ανέφερε.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.