Μέχρι 2 Ιουλίου οι εγγραφές στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας

Οι εγγραφές των μαθητών στο Εσπερινό ΓΕΛ Πρέβεζας θα πραγματοποιηθούν από τη 18 Ιουνίου 2020  έως και στις 2 Ιουλίου 2020. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eegrafes.minedu.gov.gr

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα του/της μαθητή/-τριας που θέλει να υποβάλει Ηλεκτρονική Αίτηση. Σε περίπτωση δυσκολίας εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση του σχολείου.

Στο Εσπερινό ΓΕΛ μπορούν να εγγραφούν μαθητές όλων των ηλικιών που εργάζονται ή είναι άνεργοι ή μητέρες κλπ. καθώς και όσοι ενήλικες θέλουν να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στο λύκειο. Επίσης, όσοι από τους μαθητές των ημερησίων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ πληρούν τις προϋποθέσεις μεταγραφής. Το σχολείο δέχεται μαθητές από τον νομό Πρέβεζας , την Λευκάδα και τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας που γειτνιάζουν στον νομό Πρέβεζας, εξασφαλίζοντας τη μετακίνησή τους από την οικία τους στο σχολείο και αντίστροφα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο  σχολείο.

Διεύθυνση:  Στησιχόρου 6 (περιοχή Πόρος) Πρέβεζα  ΤΚ : 48100

Τηλ.  2692089194 στις εργάσιμες ημέρες και ώρες 6.00-9.40μ.μ.

Email: mail lyk-esp-prevez.pre.sch.grΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3348 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.