Με τους βουλευτές του νομού συναντήθηκαν οι υπάλληλοι του ΚΔΑΠ Δ. Ζηρού

Υπάλληλοι του ΚΔΑΠ Δημου Ζηρου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΣΕΚΔΑΠ για συναντήσεις με βουλευτές ανα νομούς στα πλαίσια της εντατικοποίησης του αδιάκοπου αγώνα για:
– Μόνιμες δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ στους Δήμους
– Εξασφαλισμένη και σταθερή χρηματοδότηση
– Μόνιμες θέσεις εργασίας για το ήδη υπάρχον προσωπικό πραγματοποίησαν τις κάτωθι συναντήσεις:

Α.Κυριακή 13 Ιανουαρίου συναντηθήκαμε με τον κ.Μπάρκα, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μας δέχτηκε παρά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που τον ανάγκαζαν να μεταβεί στην Αθήνα, έδειξε ενδιαφέρον για το έργο, την χρηματοδότηση και την λειτουργία των ΚΔΑΠ, δεν ήταν ενήμερος σχετικά με την θέση της Κυβέρνησης αναφορικά με τους συμβασιούχος του «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωης» και μολονότι μας υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει σχετικά με τα αιτήματα μας, μας προετοίμασε ότι οι καιροί είναι χαλεποί και πως εκτιμούσε πως δύσκολα θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις μας.

Β. Δευτέρα 28 Ιανουαρίου συναντηθήκαμε με την κ. Στέργιο Γιαννακη βουλευτή της Ν.Δ. ο οποίος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία, ενώ γενικότερα είναι αρνητική σε περιπτώσεις μονιμοποιήσεων συμβασιούχων, ως προς τα δικά μας αιτήματα τοποθετούνται θετικά. Κι αυτό γιατί τόσο οι προτάσεις μας όσο και τα ειδικά μας χαρακτηριστικά εμπεριέχουν τις προϋποθέσεις που θέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να στηρίξει την υλοποίησή τους ως αντιπολίτευση και μας ζήτησε να καταθέσουμε υπόμνημα που θα προωθούσε στον υπεύθυνο τομεάρχη για σχετικα θέματα ώστε να δρομολογηθούν σχετικές ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.