Με τον πρώην δήμαρχο Πρέβεζας Κώστας Παπαγεωργίου συναντήθηκε ο Γιώργος Νίτσας

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργο Νίτσα, συναντήθηκε με  τον πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Κώστας Παπαγεωργίου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τον διευρυμένο δήμο Πρέβεζας. Έγιναν συζητήσεις για τη σύνδεση της περιοχής μας με τους μεγάλους οδικούς άξονες, Έγινε αναφορά σε ζητήματα ανάπτυξης περιοχών της Πρέβεζας, όπως ο Παντοκράτορας για τον οποίον συζητήθηκαν και τα ζητήματα του πεδίου βολής, αλλά και του κάστρου του Παντοκράτορα. Η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας από επενδυτές αλλά και Δημότες Πρέβεζας ήταν ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε. Υπήρξε ανάμεσα στους δύο άνδρες ένας γόνιμος διάλογος που εξελίχθηκε σε μια ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, με τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας να είναι φανερά ικανοποιημένος από τη συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο Πρέβεζας Κώστα Παπαγεωργίου και το περιεχόμενό της. Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα” στα πλαίσια της ευρείας κοινωνικής συμμαχίας για το μέλλον του δήμου Πρέβεζας, θα συνεχίσει αυτές τις συναντήσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1178 Articles
(ΜΑ) Δημοσιογράφος - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.