Με τη δυναμική της νίκης των δημοτών του συνδυασμού «Δήμος της καρδιάς μας!» η ομιλία του Νίκου Γεωργάκου στο Κανάλι

Με ηγετική παρουσία ως ο επόμενος Δήμαρχος Πρέβεζας αλλά και δυναμική ομιλία στο Κανάλι, ξεκίνησε ο Νίκος Γεωργάκος τη σειρά των τριών κεντρικών ομιλιών της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!

ΔΕΙΤΕ :

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας άνοιξε την ομιλία του μετά τη θερμή υποδοχή από τους πολλούς Δημότες που είχαν προσέλθει να παρακολουθήσουν την ομιλία, με την ακόλουθη επισήμανση:  «Εδώ στο Ζάλογγο, σήμερα, ανοίγει ο δρόμος της επανάκτησης του Δήμου μας και της λειτουργικής του επανεκκίνησης για την ανάπτυξη και την εξασφάλιση ποιότητας ζωής στους Δημότες !».

Επίσης στην πορεία της ομιλίας του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος  παρουσίασε τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» παρουσιάζοντας αρχικά τους έξι Υποψήφιους Συμβούλους της Εκλογικής Περιφέρειας Ζαλόγγου τον κ. Κατέρη Κωνσταντίνο, την κα Λουκά Χρύσα, την κα Παππά Αικατερίνη, την κα Πάσχου – Καμακάρη Ιωάννα, τον κ. Σαριάνογλου Γεώργιο , την κα Σιλιόγκα – Γυμνοπούλου Χρύσα και στη συνέχεια το σύνολο όλων των Υποψηφίων του Ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας και Λούρου.

Ο κ. Νίκος Γεωργάκος άσκησε δριμύ κριτική τόσο στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή με τεράστιες προσωπικές ευθύνες του απερχόμενου Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαίλη, όσο και για τις μεγάλες ευθύνες που έχουν οι πάντα μεν προεκλογικά δραστήριοι «επαγγελματίες ισόβιοι υποψήφιοι δήμαρχοι» αλλά πάντα δε μετεκλογικά άφαντοι και συμβιβασμένοι στην απραξία.

Στη συνέχεια τόνισε στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές ότι «Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ θα αποτελέσει, μέσα στην κάλπη, την καλύτερη απάντησή σας, απέναντι στην κοροϊδία και την ανεπάρκεια, όλων όσων για δύο φορές, επί 9 χρόνια, άρπαξαν τη ψήφο σας και εξαφανισμένοι δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες σας.»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πρέβεζας  συνέχισε με το σύνολο των προτάσεων του Συνδυασμού για τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου μιλώντας για τις υποδομές , την πλήρη τουριστική αξιοποίηση και αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, το πρόγραμμα καταγραφής, συντήρησης, ανάδειξης και  προβολής της  πολιτιστικής, ιστορικής και θρησκευτικής κληρονομιάς  σε όλη τη Δ.Ε. Ζαλόγγου, την προτεραιότητα ασφάλειας  ενός  οδικού δικτύου με συντήρηση της οδοποιίας αστικών και αγροτικών οδών με σήμανση, φωτισμό και διαγράμμιση, την ανάπλαση στις πλατείες με δημιουργία παιδικών χαρών, την επείγουσα ανάγκη συντήρησης των υπαρχόντων αλλά και την κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη ζώνη , τον πλήρη επανασχεδιασμός του δικτύου καθαριότητας με έμφαση την τουριστική περίοδο και ενίσχυση του στόλου καθώς και την έναρξη ενός προγράμματος ανακύκλωσης κυκλικής οικονομίας, τη διαχείριση των  υδάτων (δεξαμενές – δίκτυα), την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού, την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων και ανάπλαση των εξωτερικών χώρων, την σπουδαιότητα ενός προγράμματος προώθησης των τοπικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα (Καλλιέργειες- Κτηνοτροφία), την ολοκλήρωση της επέκτασης σχεδίου οικισμών σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ΣΧΟΟΑΠ πρώην Δήμου Ζαλόγγου και έκλεισε την παρουσίαση των βασικών προτάσεων με την εξαγγελία της δημιουργίας εξειδικευμένου τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης Επισκεπτών καθώς και των Τουριστικών Επιχειρήσεων με έδρα το Κανάλι.

Τέλος, ο αυριανός Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος έκλεισε τη δυναμική σε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση όσων έχουν το σύνολο της ευθύνης για την τραγική κατάσταση και την απραξία στο Δήμο τα τελευταία εννέα χρόνια, αλλά και ουσιαστική σε προτάσεις και λύσεις για τον τόπο ομιλία του λέγοντας τα ακόλουθα :

 «Πιστεύω ότι έχω το καθαρό πρόσωπο και το καθαρό παρελθόν να με εμπιστευτείτε.  Η μέχρι τώρα πορεία μου το εγγυάται και στη μελλοντική μου πορεία ως ο νέος σας Δήμαρχος θα σας το αποδείξω !!! Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε! Έχουμε τη δύναμη να αναπτύξουμε!  Έχουμε το ήθος να σεβαστούμε! Έχουμε δίπλα μας όλους εσάς να φτιάξουμε το Δήμο της Καρδιάς μας!!! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ!!!»

Σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου στις 20:30 ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος πραγματοποιεί κεντρική ομιλία στο Λούρο έξω από το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο Λούρο και τέλος θα κλείσει το πρόγραμμα των Κεντρικών Ομιλιών στη Δ.Ε. Πρέβεζας στη μεγάλη κεντρική ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας στην Πρέβεζα, την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 20:30. Το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών  του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.dimoskardiasmas.gr  καθώς μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς στο 698 888 6022.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1693 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.