Με πλήθος κόσμου συνεχίστηκε το 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (φώτο)

Συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 09 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30 το 34ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ αυτή τη φορά  στο Κάστρο του Παντοκράτορα. Το πρωί στις 11:00π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης συνεχίστηκε ο 22ος Διεθνής Διαγωνισμός Θρησκευτικής Χορωδιακής Μουσικής όπου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην αυριανή τελετή λήξης στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης με την εκδήλωση να έχει ώρα έναρξης στις 21:30.

Στη σημερινή εκδήλωση παρευρέθηκαν γύρω στα 350 άτομα με τις χορωδίες να παίρνουν ένα πολύ ζεστό και δυνατό χειροκρότημα.

plithoskosmoutriatesserafestill (1) plithoskosmoutriatesserafestill (2) plithoskosmoutriatesserafestill (3) plithoskosmoutriatesserafestill (4) plithoskosmoutriatesserafestill (5) plithoskosmoutriatesserafestill (6) plithoskosmoutriatesserafestill (7) plithoskosmoutriatesserafestill (8)Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.