Με πλειοψηφία πέρασε η έγκριση του Προϋπολογισμού 2017 από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Σε ειδική συνεδρίαση συζητήθηκε χθες στις 20:00 στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας η έγκριση Προϋπολογισμού οι. Έτους 2017 και ΟΠΔ (Ολοκληρωμένο Πλαίσιο δράσης) του Δήμου Πρέβεζας.

Τη συζήτηση άνοιξε ο κ. Φούντογλου,  Προϊστάμενος του Οικονομικού Τμήματος του Δ. Πρέβεζας τονίζοντας ότι συντάχθηκε μετά από κοινή Υπουργική Απόφαση με τις οδηγίες αυτής και τα νούμερα των εσόδων έγιναν με τα αποτελέσματα του Απολογισμού 2016.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την τοποθέτηση αλλά και τις ερωτήσεις που έγιναν από  την κα. Τσόγκα και τους κ. Νίτσα και Τσοβίλη προς τον κ. Φούντογλου αλλά και την απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Πιπιλίδη.

 

Στη συνέχεια της ειδικής συνεδρίασης υπήρξαν τοποθετήσεις από τους κ. Κλάπα, κ.Παππά, κ. Κωστούλα, κ. Τσοβίλη και κ. Νίτσα ενώ τοποθετήσεις έγιναν και από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Πιπιλίδη και τον Δήμαρχο κ. Μπαΐλη με την έγκριση να περνά κατά πλειοψηφία ενώ η ΑΣΥΠ ψήφισε παρών και κατά η Δύναμη Ενότητας, η Ριζοσπαστική Συνεργασία, η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίτσας.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τις τοποθετήσεις.

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.