Με πάνω από 2300 συμμετοχές την Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού»

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Άρτα, τον 2ο Ημιμαραθώνιο «Δρόμο του Γιοφυριού», που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 27 Μαρτίου. Οι εγγραφές φέτος και στις πέντε κατηγορίες αγωνισμάτων έχουν ξεπεράσει τις 2300 (πέρυσι συμμετείχαν 1100) και στην πόλη αναμένεται να έρθουν αθλητές από όλη την Ήπειρο, καθώς και από πολλά μέρη της χώρας, γεγονός που δείχνει την ιδιαίτερη δυναμική που αποκτά ο αγώνας, ο οποίος διοργανώνεται από το Δήμο Αρταίων.

Η εκκίνηση για την διαδρομή των Ημιμαραθωνίου (των 21 χιλιομέτρων και της σκυτάλης) θα δοθεί στις 10:15 το πρωί της Κυριακής από το Κάστρο της Άρτας και μετά από μια διαδρομή η οποία θα περάσει από όλα τα μεγάλα μνημεία της περιοχής, οι αθλητές θα τερματίσουν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Άρτας.

Λίγα λεπτά αργότερα θα ξεκινήσουν και οι αγώνες των 5 χιλιομέτρων (10:40), των 5 χιλιομέτρων περπατήματος (10:25πμ), ενώ οι μαθητικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:10πμ (1.000 μ), 10:18πμ (2.000 μ) και 10:30πμ (2.500 μ).

Να σημειωθεί ότι η γραμματεία του αγώνα για την παραλαβή των αριθμών, θα λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της οδού  ΣΚΟΥΦΑ 79 (ΚΕΝΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ), (δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου) τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Παρασκευή 25/03: 12:00μμ – 20:00μμ, Σαββάτο 26/03: 10:00πμ – 17:00μμ. Επίσης για τους αγώνες 5 χλμ και 21,1 χλμ, όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα λειτουργεί στο 2ο Δημοτικό σχολείο Άρτας (δίπλα στην εκκίνηση του αγώνα). Για τους σχολικούς αγώνες, η γραμματεία θα λειτουργήσει στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, δίπλα στην εκκίνηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ώρες εκκίνησης όλων των αγωνισμάτων, καθώς και για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.artahalfmarathon.gr .Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.