Με μεγάλη συμμετοχή και “αέρα νίκης” η συγκέντρωση του Σπύρου Κυριάκη – Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29/6, η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Σπύρου Κυριάκη στο Mango beach bar στην παραλία Καναλίου.

Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς, ψηφοφόροι της γαλάζιας παράταξης δήλωσαν την έμπρακτη στήριξη στο πρόσωπο του Σπύρου Κυριάκη.

Ο Σπύρος Κυριάκης ανέβηκε στο βήμα -άφου είχε προηγηθεί ένα “έξυπνο” βιντεάκι του με παρεμβάσεις του σε πολιτικές συζητήσεις και ομιλίες- και αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόκληση του και παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση, τόνισε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΝΔ και πως είναι η μόνη λύση εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλιου.

Ο Σπύρος Κυριάκης αναφέρθηκε στα ζητήματα του νομού Πρέβεζας και τόνισε ότι η περιοχή μας με τις τρεις βασικές  πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες: τουρισμός στα παράλια,  πρωτογενή παραγωγή στην ενδοχώρα και  πολιτισμό αφού τις συνδυάσει μπορεί να δημιουργήσουν μία αεροφόρα ανάπτυξη.

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία του Σπύρου Κυριάκη:

Δείτε φωτορεπορτάζ:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.