Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων της Λαϊκής Συσπείρωσης -φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 04/05 στης 8:00μμ στη Θεοφάνειο αίθουσα του Δήμου Πρέβεζας η Λαϊκή Συσπείρωση στην Πρέβεζα πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση συζήτηση για την εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην περιοχή της Ηπείρου και ειδικότερα στην περιοχή της Πρέβεζας. Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε κάνοντας την κεντρική εισήγηση ο Κώστας Ηλίας στέλεχος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

 

Ο οποίος στην εισηγητική ομιλία ανέφερε “Στην πραγματικότητα όσα ακούμε για την ευεργετική επίδραση των επενδύσεων των μεγάλων ομίλων στα πετρέλαια, δεν διαφέρουν από το συνολικό αφήγημα τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Όλα τα αστικά πολιτικά κόμματα υπόσχονται ότι η προσέλκυση μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων, η ανάκαμψη των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, η αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της καπιταλιστικής οικονομίας θα ανοίξει το δρόμο που οδηγεί στη λαϊκή ευημερία.
    Αν τους πιστέψουμε, η επιδείνωση της κατάστασης των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων λαϊκών οικογενειών, θα ξεπεραστεί μόνο αν βάλουμε όλοι μαζί πλάτη για να παραχθεί περισσότερος πλούτος. Έτσι μας λένε, θα ανοίξει ο δρόμος για μία δίκαιη ανάπτυξη λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για Βιώσιμη ανάπτυξη μιλάει η ΝΔ καπιταλιστική ανάπτυξη εννοούν και οι δυο, με οφέλη για όλους, καπιταλιστές, εργαζόμενους και ανέργους. Έτσι θα αφήσουμε τάχα πίσω μας οριστικά την αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων και της επιτροπείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο δρόμος που προτείνουν δεν είναι νέος και δεν οδηγεί στην ευημερία του λαού. Οδηγεί στην ισοπέδωση των δικαιωμάτων μας προς όφελος της κερδοφορίας του κεφαλαίου. 
Ανέφερε ακόμα:
     “Ας σκεφτούμε συγκεκριμένα: Θα υπάρξουν άραγε φθηνά καύσιμα για τη λαϊκή οικογένεια αν προχωρήσουν τα συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια, οι έρευνες και οι γεωτρήσεις; γιατί είναι σήμερα ακριβά τα καύσιμα; Διότι διασφαλίζεται το υψηλό κέρδος των ομίλων του κλάδου, το κέρδος των διυλιστηρίων, των εισαγωγέων, των επιχειρήσεων της χονδρικής και λιανικής εμπορίας και οι υψηλοί οι έμμεσοι φόροι που επιστρέφουν ως ενίσχυση στους μονοπωλιακούς ομίλους. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αποτελεί πρόκληση, σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, τόσο πλούσια σε ενεργειακές πηγές, να υπάρχουν τέτοια υψηλά ποσοστά ενεργειακής φτώχειας.”
Και κατέληξε:
    Καμιά εμπιστοσύνη επομένως δεν μπορεί να υπάρξει στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και των ενεργειακών ομίλων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος.Οι μόνοι που έχουν λόγο να είναι ικανοποιημένοι από την ενεργειακή πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες, είναι οι μεγαλομέτοχοι εγχώριων και ξένων μονοπωλιακών ομίλων.
    Το ΚΚΕ και η Λαϊκή συσπείρωση καλούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες μας ενάντια στα σχέδια και στις συμφωνίες πώλησης ενεργειακών και πλουτοπαραγωγικών πηγών ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις για σταθερή εργασία για αυξήσεις και δικαιώματα για κατάργηση της έμμεσης φορολογίας στα καύσιμα για προστασία της Δημόσιας Υγείας και του περιβάλλοντος με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες για αύξηση των επιδομάτων θέρμανσης αφορολόγητου πετρελαίου στους αγρότες κρατικές δαπάνες για την επαρκή θέρμανση στα σχολεία και τα νοσοκομεία. 
Ο λαός μας να αξιοποιήσει ως όπλο τους τον αυτόν τον αγώνα τις κάλπες που στήνονται σε 20 μέρες μπροστά μας.”
    Στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας και    Φυσικός- Περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc)  Νίκος ο Γιαννούλης ο οποίος κατέδειξε πως η περιοχή της Πρέβεζας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση και τον πρωτογενή τομέα. Γεωργία, κτηνοτροφία, πτηνοτροφία, αλιεύματα καθώς και τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα μας γνωρίζουν σημαντική άνθηση και ενισχύουν όλο και περισσότερο την τοπική οικονομία. Επιπλέον, τόσο οι ορεινοί μας όγκοι, όσο και ο υδροβιότοπος του Αμβρακικού Κόλπου, που είναι ενταγμένος στη ζώνη Natura και προστατεύεται με τη συνθήκη Ramsar, αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα και ενδείξεις του προφίλ της περιοχής μας. Παράλληλα, ο τουρισμός, σε συνδυασμό με τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχή μας, αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους τομείς της τοπικής οικονομίας» είπε και κ. Γιαννούλης «Οι συμφωνίες με τις εταιρείες αυτές, που εποφθαλμιούν στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, είναι γενικόλογες και ασαφείς, όπως ακριβώς ανακριβείς και ασαφείς είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις της περιβαλλοντικής προστασίας και ασφάλειας», ανέφερε ο Νίκος Γιαννούλης και συνέχισε «Μπροστά στην ανεξέλεγκτη δράση που θα αναπτυχθεί έντονα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τις συμβεβλημένες εταιρείες θα προκύψουν περιβαλλοντικές πιέσεις από τις σεισμικές έρευνες, την όρυξη των γεωτρήσεων, την κατασκευή τεχνικών έργων και εγκαταστάσεων, όπως η διαπλάτυνση και η διάνοιξη νέων δρόμων, οι ευρείας έκτασης επεμβάσεις αποψίλωσης της βλάστησης, η τοποθέτηση τεράστιων αγωγών μεταφοράς των υδρογονανθράκων και η διαχείριση των αποβλήτων. Επιπρόσθετα, θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα το φυσικό, ιστορικό και πολιτιστικό περιβάλλον και θα αφανιστεί η πλειοψηφία των υφισταμένων μέχρι σήμερα οικονομικών δραστηριοτήτων, όπως ο τουρισμός, η κτηνοτροφία, η γεωργία, η αλιεία, η βιοποικιλότητα.»
    “Ακόμα είπε ότι είναι επικίνδυνα για το λαό το θεσμικό πλαίσιο και οι συμβάσεις που έχουν, ήδη υπογραφεί, αλλά και για όσα, προεδρικά Διατάγματα ή υπουργικές αποφάσεις μεθοδεύονται και προωθούνται με γοργούς ρυθμούς, ερήμην των τοπικών κοινωνιών.”
    Ο κ. Γιαννούλης κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Πρεβεζάνους, σε ένα αγώνα, που όπως είπε, που δεν περισσεύει κανείς ενώ, υποστήριξε πως, ο Δήμος Πρέβεζας μέχρι στιγμής απέφυγε να το φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο προφανώς για να αποφύγει μια προεκλογική αντιπαράθεση. Είναι σημαντικό ότι τα εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας είπαν ΌΧΙ και ελπιδοφόρο ότι από την Πρέβεζα είπαν ΌΧΙ οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας. Κλείνοντας τόνισε τη στήριξή του στα ψηφοδέλτια και στον αγώνα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την περιφέρεια και για ένα δήμο μπροστάρη στους αγώνες με επικεφαλής το Σταύρο Αμάραντο που αποτελεί εγγύηση για την αγωνιστικότητά του, την εντιμότητά του και το ήθος του.

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμου Πρέβεζα και το ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Ηπείρου.

 

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Πρέβεζας

1) Κιτσαντάς Απόστολος

2) Κονάκης Θωμάς

3) Κυριαζή Ειρήνη

4) Κωτσαντής Κων/νος

5) Λάμπρου Κων/νος

6)Λελοβίτης Πέτρος

7) Μανίκη Ευαγγελία

8) Μισιρλής Γιώργος

9) Μπαλαδήμας Διονύσης

10) Μπούα Λαμπρινή

11) Νόβας Ιωάννης Ταξιάρχης

12) Πάρλα Παρασκευή

13) Τζίμα Μαρία

14) Χαΐδου Βιργινία

Εκλογική Περιφέρεια ΖΑΛΟΓΓΟΥ

 1. ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΓΑΡΑΝΤΖΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 3. ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 4. ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 5. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 6. ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Εκλογική Περιφέρεια ΛΟΥΡΟΥ

 1. ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 2. ΔΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 3. ΔΡΟΣΟΥ (ΚΟΝΑΚΗ) ΜΑΡΘΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 4. ΚΥΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΣΗΦ
 5. ΜΠΕΛΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 6. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
 7. ΣΙΣΚΑ ΕΛΠΙΔΑ του ΗΡΑΚΛΗ
 8. ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΙΩΣΗΦ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Εκλογική Περιφέρεια ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

 1. ΑΝΤΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
 2. ΑΥΔΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΗΛΙΑ
 3. ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΜΕΛΑΝΘΗ
 4. ΖΗΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
 5. ΖΩΗ – ΤΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩ (ΓΙΩΤΑ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
 6. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
 7. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΖΩΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 8. ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΔΑΝΙΗΛ
 9. ΚΑΠΠΑ (ΝΟΒΑ)  ΧΑΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 10. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 11. ΚΑΤΣΑΒΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 12. ΚΑΤΣΙΠΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
 13. ΚΑΤΣΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 14. ΚΙΤΣΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 15. ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
 16. ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 17. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 18. ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 19. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 20. ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΕΣΤΗ
 21. ΜΠΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΟΣΜΑ
 22. ΜΠΡΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 23. ΝΑΣΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 24. ΝΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΗΛΙΑ
 25. ΝΤΑΚΟΒΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 26. ΠΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 27. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 28. ΠΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 29. ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 30. ΡΟΥΣΗ (ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
 31. ΣΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
 32. ΣΟΠΙΚΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 33. ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 34. ΤΣΑΜΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 35. ΤΣΟΥΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 36. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

 

 

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΡΟΥ

 

 1. ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 2. ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 3. ΛΙΟΝΤΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 4. ΤΖΙΝΕΡΗ – ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 5. ΥΦΑΝΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

           ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΣΙΝΗΣ

  

 1. ΖΗΣΗ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 2. ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 3. ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
 4. ΚΟΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ του ΦΩΤΙΟΥ
 5. ΠΙΕΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 6. ΣΟΥΗΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

           ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΚΑ

 

 1. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ
 2. ΚΩΛΕΤΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 3. ΜΟΣΧΟΥ – ΝΑΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 4. ΜΠΑΝΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
 5. ΦΕΤΣΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

           

           ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

 1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 2. ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 3. ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
 4. ΚΑΝΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 5. ΚΑΣΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
 6. ΚΙΤΣΟΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 7. ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΜΑΪΩΡΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 8. ΚΥΡΓΙΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 9. ΚΩΤΣΑΝΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 10. ΜΑΝΙΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 11. ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
 12. ΠΑΝΤΑ (ΛΙΟΓΚΑ) ΦΩΤΕΙΝΗ (ΣΟΦΗ) του ΘΩΜΑ
 13. ΠΑΠΠΑ ΑΝΝΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
 14. ΡΑΠΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ
 15. ΣΑΡΡΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 16. ΣΙΔΕΡΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ

 

           ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΩΡΩΠΟΥ

 

 1. ΑΥΓΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ
 2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ – ΤΣΙΠΗ ΦΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 3. ΖΑΓΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ
 4. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 5. ΚΟΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 6. ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 7. ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 8. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΛΑΖΑΡΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1385 Articles
(ΜΑ) Δημοσιογράφος - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.