Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για τις Επιλέξιμες παρεμβάσεις θερμομόνωσης από την ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και την FIBRAN (φωτο)

Με επιτυχία η εταιρία ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 21/3 στο Ξενοδοχείο Margarona Royal, ενημερωτική ημερίδα  σχετικά με το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατοίκον – Επιλέξιμες παρεμβάσεις θερμομόνωσης σε  συνεργασία με την εταιρεία FIBRAN.

Tην εκδήλωση άνοιξε ο Αντώνης Ζαπουνίδης ο οποίος έκανε μια  λεπτομερή παρουσίαση της γνωστής εταιρίας του η οποία είναι εξειδικευμένη στις μονώσεις και αναλαμβάνει σημαντικά έργα πέραν της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Τον λόγο στη συνέχεια είχαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας  FIBRAN, και ο Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης Ομίλου FIBRAN AE, Χρήστος Χατζηάστρου.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, εξειδικευμένοι επιστήμονες και μηχανικοί της FIBRAN AE και της η ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. , απάντησαν σε ειδικά θέματα που αφορούν τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης των κατοικιών καθώς και θέματα που αφορούν νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση ενός σπουδαίου δώρου από μέρος της ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. το οποίο κέρδισε ο Βασίλής Ευαγγέλου και ήταν η Δωρεάν προμήθεια Πετροβάμβακα θερμοπρόσοψης της FIBRAΝ για μια κατοικία έως 100 m2.,

Είναιο σημαντικό να αναφερθεί πως η εταιρία ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  δραστηριοποιείται από το 1965  στον κλάδο της μόνωσης και γενικότερα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτηρίων. Όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει για την έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών, διοργανώνοντας Ενημερωτικές Ημερίδες σε συνεργασία με κλαδικούς φορείς, επιμελητήρια κτλ., που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του ευρύ κοινού σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης των κατασκευών και του τρόπου που μπορεί ο καθένας να επωφεληθεί.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.