Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ZERO LAKE RUN στην Λίμνη Ζηρού

Ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας φέτος για πρώτη φορά στα πλαίσια του καθιερωμένου πλέον Zero Festival, διοργάνωσε το 1ο Zero Lake Run Ανώμαλου Δρόμου οπου μικροί και μεγάλοι θα απόλαυσαν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου μέσα απο εναν αγώνα τρεξίματος 6km ανώμαλου δρόμου. 

 
Έτσι λοιπόν περίπου 100 αθλητές από την ευρύτερη περιοχή όπως Φιλιππιάδα, Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα, Αμφιλοχία και άλλες περιοχές αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή στηρίζοντας την με την συμμετοχή τους και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις τόσο για την ομορφιά & την μοναδικότητα της διαδρομής όσο και για την καλή οργάνωση του αγώνα. Επιπλέον αρκετές ήταν και οι συμμετοχές για τους λάτρεις του περιπάτου.
 
Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
 
‘Ανδρες: 

1.Πρωτόγερος Κωνσταντίνος
2. Παυλος Χατζοπουλος
3. Άλκης Γκόρος

 
Οι νικήτριες στις γυναικες
1.Μπουζάνη Αθηνά
2.Κωφίδου Αναστασία 
3.Τάσση Βασιλική

 
Ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας έδωσε και πάλι το έναυσμα για την ανάδειξη της λίμνης Ζηρού για 2η φορά μέσα στον Αύγουστο κατόπιν της επιτυχημένης διοργάνωσης του ZERO festival και ευχαριστεί τους Συλλόγους και ατομικά τους αθλητές που συμμετείχαν.
 
Ραντεβού του χρόνου και πάλι στην αγαπημένη λίμνη Ζηρού!

 ZERO LAKE RUN (2) ZERO LAKE RUN (3) ZERO LAKE RUN (4) ZERO LAKE RUN (5) ZERO LAKE RUN (6) ZERO LAKE RUN (7) ZERO LAKE RUN (8)Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.