Μαρκόπουλος και Γεωργάκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (vid)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας κ. Μαρκόπουλος και ο μπασκετμπολίστας της Δόξας  Γεωργάκης όπου τόνισαν τα παρακάτω:

Μαρκόπουλος: «Νομίζω ότι ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι. Εμείς είχαμε όλη την εβδομάδα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση πέντε εναντίον πέντε. Παρόλα αυτά βρήκαμε τους τρόπους να σπάσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού.

markopoulosgeorgaskisdoksaolimpia-2

Βέβαια ο αντίπαλός μας ήρθε από παιχνίδι πριν από δύο ημέρες, μπορεί να έχει παίξει και αυτό ρόλο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά σε εμάς ανήκει το τέταρτο. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, δεχθήκαμε μόνο 14 πόντους και αν ήμασταν περισσότερο καιρό μαζί και είχαμε λιγότερο ενθουσιασμό ίσως να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα σε μία δύσκολη έδρα, να δούμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Είμαι περήφανος για τα παιδιά που βρίσκονται στην Δόξα Λευκάδας  και οποιονδήποτε είναι μέλος στον οργανισμό της Δόξας, και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν ο έκτος παίκτη και μας έδωσε φτερά».

Για την διαχείριση του αγώνα: «Κάθε αγώνα, είτε νικάς, είτε χάνεις πρέπει να κάνεις διαχείριση σε αυτά τα δεδομένα.  Εμείς πρέπει να δουλέψουμε, να συγκεντρωθούμε και να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Κόροιβο: «Ήδη έγινε μία προσθήκη, ο Ψαθάς ήρθε στην ομάδα και έπαιξε. Θα κάνουμε ακόμη μία και ελπίζουμε να γίνει μέχρι τον επόμενο αγώνα, όχι για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Δεν συμφωνώ για ομάδες με ίδιους στόχους, το πρωτάθλημα είναι ρευστό, ξέρουμε ότι ξεκινάμε πίσω από τις άλλες ομάδες και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δούμε που θα καταλήξουμε».

markopoulosgeorgaskisdoksaolimpia-3

Γεωργάκης: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την νίκη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από την Δευτέρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.