Λήγει το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, στον “αέρα” οι εργαζόμενοι – Τι λένε στον Prisma 91,6

Την Τετάρτη 16 Οκτώβρη στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο Θεατές” καλεσμένοι του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν εργαζόμενοι της Π.Ε Πρέβεζας μέσω του προγράμματος 8/2018 .

Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν στην εκπομπή και έγινε συζήτηση με την κα Σερίφη αλλά και τον κ. Τζίμα, για το κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι με την λήξη παράταση της κοινωφελούς εργασίας τους. Ανέπτυξαν έτσι τα επιχειρήματα και τους προβληματισμούς τους σχετικά με το τερματισμό των εργασιών τους στις ανάλογες υπηρεσίες της Περιφέρειας και εξέφρασαν για άλλη μια φορά την θέση τους ότι καλύπτουν “πάγιες και διαρκείς ανάγκες”.

Η κα Σερίφη έκανε λόγω για κλιμάκωση των αντιδράσεων από πλευράς εργαζομένων το επόμενο διάστημα αλλά και συντονισμού με άλλους εργαζόμενους σε παρόμοια προγράμματα ανά την χώρα. Τονίζοντας επιπρόσθετα την αδικία που υφίστανται οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καθώς με την λήξη τους προγράμματος δεν θα έχουν την δυνατότητα να βγουν στο Ταμείο ανεργίας. Τέλος οι εργαζόμενοι μας ενημέρωσαν σχετικά με το ψήφισμα που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου σχετικά με τις διεκδικήσεις τους .

Ανάλογο ψήφισμα υπέρ του αγώνα τους πάρθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.