Λευκή Νύχτα σήμερα Σάββατο 25 Αυγούστου στην Πρέβεζα! Ο Σπ. Κόκκαλής στον Prisma

Το Σάββατο 25 Αυγούστου  τα καταστήματα του   Ιστορικού κέντρου της πόλης  θα παραμείνουν ανοιχτά  ως τις  πρώτες πρωινές ώρες,  δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους  επισκέπτες   να κάνουν τις αγορές τους   σε πολύ χαμηλές τιμές.

Την ίδια ώρα, διάφορα event θα πραγματοποιούνται στην Παραλία αλλά και στο Πεζόδρομο της πόλης.

Special Guest Star ο μοναδικός  Monsieur Minimal με το  Electronic live project του ενώ όλη η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το ραδιόφωνο του   Prisma 91,6 με παρουσιαστή το μοναδικό Παναγιώτη Κουνιάκη.

Η βραδιά θα πλαισιώνεται με  χορευτικά και άλλα  πολιτιστικά δρώμενα σε κάθε γωνιά της πόλης καθ΄όλη τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας.

Αυτό το Σάββατο 25 Αυγούστου,  η πόλη δεν κοιμάται!

 

Χθες στον Prisma 91,6 ”στο ίδιο έργο θεατές”  καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο πρόεδρος των καταστημάτων Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλης.

Ο Σπύρος Κόκκαλης είναι ένας από τους πιο δραστήριους και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης στην περιοχή της Πρέβεζας.
Συζητήσαμε μαζί του για την διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας στην πόλη της Πρέβεζας το Σάββατο 25/8 από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου και τον Σύλλογο Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων.
O κ. Κόκκαλης εξέφρασε την αισιοδοξία για την πορεία και την διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες καταστηματάρχες. Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η αναφορά του προέδρου στον αείμνηστο δημοσιογράφο κ. Λούπα, προσωπικό φίλο του Σπύρου Κόκκαλη ο οποίος οραματίστηκε και ήταν ένας από τους βασικούς οργανωτικούς συντελεστές της Λευκής Νύχτας.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24062 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.