Λευκάδα: Ύποπτο κρούσμα covid-19 σε κυβερνήτη τουριστικού ενοικιαζόμενου σκάφους

Αλλοδαπός υπήκοος ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα για διακοπές οδικώς στις 4.07.2020 και οποίος μέχρι σήμερα διέμενε με την οικογένεια του σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής και από χθες 8.07.2020 ελλιμενιζόταν στην Λευκάδα προσήλθε αυτοβούλως στο Νοσοκομείο Λευκάδας με συμπτώματα αδιαθεσίας όπου μέσα στις γενικότερες εξετάσεις έγινε η προβλεπόμενη εξέταση ( τεστ) covid-19.
 
Ο ασθενής λόγω καλής κλινικής εικόνας εξήλθε με σκοπό την παραμονή του στο σκάφος μέχρι λήψεως των αποτελεσμάτων (covid test) Επίσης συστήθηκε στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να παραμείνουν στο σκάφος τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας από τον ασθενή. Τα αποτελέσματα θα είναι γνωστά αύριο (10.07.2020) καθότι το δείγμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Για το ανωτέρω θέμα είναι σε στενή συνεργασί το Λιμεναρχείο με το νοσοκομείο Λευκάδας ενώ έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια , ο δήμος και φυσικά ο ΕΟΔY.
 

Διευκρίνηση:

Διευκρινίζουμε ότι το σκάφος ελλιμενιζόταν στην περιοχή του Ακτίου εκτός της μαρίνας που βρίσκεται εκεί, καθώς επίσης και στην Πρέβεζα επίσης εκτός της  μαρίνας  της Πρέβεζας.

 


Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 27 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.