Λευκάδα: Ιταλός τουρίστας ενημερώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ενώ βρίσκεται σε κρουαζιέρα

Εννέα Ιταλοί τουρίστες που έφτασαν μέσω Ηγουμενίτσας στην Λευκάδα την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 είχαν κλείσει μέσω γνωστής πλατφόρμας μια αυτόνομη βίλα .
Όταν έφτασαν επειδή το κατάλυμα πληροί όλες τις προδιαγραφές για την προστασία από τον κορονοϊόυ , παρέλαβαν με όλες τις προφυλάξεις το κλειδί και δεν ήρθαν έκτοτε με κανένα από τους ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους, σε επαφή.
Σήμερα, τρεις ημέρες μετά, ειδοποιήθηκε ο ένας εκ των εννέα Ιταλών ότι είναι θετικός στον κορονοϊό ενώ βρίσκεται σε κρουαζιέρα με ημερόπλοιο.
Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη ο οποίος κρατώντας εξαιρετικά υπεύθυνη στάση μας ενημέρωσε πλήρως . Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση τόσο του Λιμενικού όσο και της Πολιτικής προστασίας για την μεταφορά των Ιταλών στο ξενοδοχείο καραντίνας αλλά και της διαδικασίας που διέπει την εν πλω αντιμετώπιση κρούσματος. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό είχε αρνητικό τεστ μαζί του από την Ιταλία.


Παναγιώτης Κουνιάκης
About Παναγιώτης Κουνιάκης 28 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.