Λ/Χ Πρέβεζας: Μέτρα τάξης εν όψει της Λαμπαδηδρομίας

  • Το Τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας εν όψει της Λαμπαδηδρομίας ”ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΧΧΙ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016” θα προβεί σε απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Ελ Βενιζέλου από το ύψος τον Ιαματικών λουτρών έως τα Δικαστήρια (πεζόδρομο), την Παρασκευή 22/04/2016 από ώρα 17:00 έως πέρας Λαμπαδηδρομίας .Παρακαλούμε όπως συμβάλλουμε όλοι μας στην τήρηση του Κ.Ο.Κ. ώστε να μη βρεθεί η Υπηρεσία μας στη δυσάρεστη θέση επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων.-

 

  • Σας γνωρίζουμε ότι την 22/04/2016 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 17:00 έως πέρας της Λαμπαδηδρομίας ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΧΧΙ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΙΟ 2016” θα απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από το ύψος τον Ιαματικών λουτρών έως τα Δικαστήρια (πεζόδρομος).
    Οι παραβάτες των ανωτέρω διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις Διατάξεις του ΚΟΚ. Η παρούσα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και να ανακοινωθεί από τα ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του ΚΟΚ.

Ο Λιμενάρχης α.α
Υποπλοίαρχος Λ.Σ ΣΟΥΓΚΑΣ ΚωνσταντίνοςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.