ΛΑΕ Πρέβεζας: Όλοι την Κυριακή 17 Νοέμβρη στην πορεία που θα ξεκινήσει από τα παλιά ΚΤΕΛ

Καβάλα πάμε στον καιρό…

Από το έπος της ΕΑΜικής αντίστασης ως την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, τα αδικαίωτα αιτήματα του λαού μας για κοινωνική δικαιοσύνη, λαϊκή κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία, επανέρχονται, εμπνέοντας νέους αγώνες.

Η άρχουσα τάξη της χώρας μας δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα, ότι δηλαδή ο λαός μας έχει ιστορική μνήμη, άρρηκτα συνδεδεμένη με κορυφαίες στιγμές του λαϊκού κινήματος. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί μια τέτοια στιγμή, όταν η νεολαία βάδισε χέρι – χέρι με το εργατικό κίνημα, γράφοντας μια λαμπρή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Ετούτο τον Νοέμβρη, που η νεολαία και το φοιτητικό κίνημα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεών τους και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τα συνθήματα  του Πολυτεχνείου μπαίνουν και πάλι στην προμετωπίδα των αγώνων του σήμερα, ενάντια στις νεοφιλελεύθερες και αντικοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, που επιβάλλονται με τον πιο αυταρχικό τρόπο.

Οι αγώνες είναι μπροστά μας!

Όλες – όλοι την Κυριακή 17 Νοέμβρη και ώρα 18:00 στην πορεία που θα ξεκινήσει από τα παλιά ΚΤΕΛΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.