Κώστας Τσουκαλάς στον Prisma 91,6: Οι νέοι συνταξιούχοι θα υποστούν μείωση 15-20%

“Το θέμα του ασφαλιστικού είναι πολυσύνθετο και δεν μπορεί να μιλήσει κανείς με ευκολία για τον βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση, ανέφερε στον Prisma 91,6 ο Εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς.

“Από μόνο του μνημόνιο όταν προβλέπει μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών, αυτό αυτόματα σημαίνει θυσίες υπογράμμισε, άρα αντικειμενικά από πιο πρίσμα και να το δούμε θα έχει βάρη  σε ασφαλισμένους.

Από την άλλη μεριά πράγματι το ζήτημα της σύνδεσης των εισφορών μετά έσοδα του ελεύθερου επαγγελματία, έχει  μια λογική, ανέφερε  γιατί είχαμε φτάσει στον παραλογισμό κάποιος με μηδέν εισόδημα να πρέπει να πληρώνει 4.000 ή 5000 € ετησίως.

Ωστόσο ένα μεγάλο μέρος των ελεύθερων επαγγελματιών που έχει μεσαίο εισόδημα σε συνδυασμό με την αυξημένη φορολογία, θα έχει ένα πολύ μεγάλο ασφαλιστικό βάρος.

Σύμφωνα με τον κύριο Τσουκαλά οι νέοι  συνταξιούχοι, αλλά μένει να δούμε ποιοι είναι αυτοί,  θα έχουν μια μείωση της τάξεως 15 με 20%.

Αυτή είναι μία σημαντική αρνητική εξέλιξη σε όσους ήδη έχουν καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές κατέληξε.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22766 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.