Κώστας Μπάρκας και Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας: Ευχαριστούμε τη Νέα Δημοκρατία και τη ΝΟΔΕ Πρέβεζας, που διαφημίζουν έργα του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό.

Στην προσπάθειά της να προβάλει ένα μέχρι στιγμής ανύπαρκτο έργο στον Νομό, η Νέα Δημοκρατία επικαλείται έργα που προγραμμάτισε και ξεκίνησε να υλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι η ΝΟΔΕ Πρέβεζας προβάλλει την ένταξη του έργου ύδρευσης του Παραλιακού Μετώπου στο νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών, μόνο που άργησε περίπου δύο χρόνια, διότι το έργο αυτό ξεκίνησε να υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το Πρόγραμμα «Φιλόδημος». Αφού κατάργησε λοιπόν τον «Φιλόδημο» και απένταξε τα έργα που υλοποιούνταν από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, η Νέα Δημοκρατία τα ξαναβαφτίζει ως «νέα έργα». Αντί να εντάξουν νέα έργα, που έχει ανάγκη ο τόπος, εντάσσουν ως «νέα» εκείνα, που ήδη ξεκίνησαν να υλοποιούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας με όρους επικοινωνίας, αφού δεν έχει να προβάλλει έργο, έχει και τα όριά της.

Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτουμε τη σχετική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»(ΑΔΑ : ΩΜΛΚ465ΧΘ7-ΧΜ0).

ΑΔΑ ΩΜΛΚ465ΧΘ7-ΧΜ0 ΑΠΟΦ.ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ, ΛΟΥΤΣΑΣ,ΒΡΑΧΟΥ,ΛΥΓΙΑΣ,ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ,ΡΙΖΩΝ,ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3409 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.