Κώστας Κωνής στον Prisma 91,6: Στόχος του ΚΙΝΑΛ η έδρα στο νομό και το διψήφιο ποσοστό πανελλαδικά

Την Δευτέρα 24/6 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Κωνσταντίνος Κωνής.

Ο Κωνσταντίνος Κωνής είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ (Κίνημα Αλλαγής) στο νομό της Πρέβεζας ενόψει εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Κωνής ο οποίος κατάγεται από την Μυρσίνη Πρεβέζης, εργάστηκε και έζησε αρκετά χρόνια στη Αθήνα και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Επίσης έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν στο νομό Πρέβεζας, το 2000 και το 2004. Υπήρξε άλλωστε έμπειρο και κεντρικό στέλεχος της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ για πολλά χρόνια. Επίσης είχε έντονη ενασχόληση με την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία, τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ καθώς και πιο συγκεκριμένα για το σχέδιο Ελλάδα.

”Μου δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσω για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους συμπολίτες μας” 

‘ Μετά την ήττα της κυβερνώσας παράταξης, λίγοι άνθρωποι εκφράζουν την στήριξη τους στον ΣΥΡΙΖΑ , μεγάλη και ικανοποιητική επάνοδος ψηφοφόρων και φίλων στο ΚΙΝΑΛ”

Ο κ. Κωνής άσκησε κριτική στις κυβερνητικές πολιτικές και πήρε αποστάσεις ασκώντας παράλληλα και κριτική στην νεοφιλελεύθερη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

”Στόχος του ΚΙΝΑΛ η έδρα στο νομό και το διψήφιο ποσοστό πανελλαδικά”.

”Η απόφαση του Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ ήταν σαφής – Καμιά συνεργασία με την δεξιά.”

 

Στην συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής ανάλυσε τα 12 σημεία του προγράμματος του ”Σχεδίου Ελλάδος”. Ο κ. Κωνής αφού τόνισε ότι το κίνημα μας είναι κίνημα νέων ανθρώπων και εκφράζει την κεντροαριστερά, ανέλυσε και κάποιες θέσεις για την νεανική επιχειρηματικότητα.

Κλείνοντας ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Κωνής στο γεγονός της μείωσης των συντάξεων, επιμένοντας και τονίζοντας ότι υπήρξαν περικοπές στις συντάξεις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε  το ΚΙΝΑΛ δεσμεύεται στην επιστροφή του ΕΚΑΣ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2872 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.