Κώστας Μπάρκας στον Prisma 91,6: Μέσα από το συνέδριο βγήκε η αγωνία του κόσμου να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία!

Ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία του κόμματος μετά τις αποφάσεις και τα κείμενα που αποφασίστηκαν.

«Επι της ουσίας βγήκε τι θέλουν τα μέλη του κόμματος για το κόμμα» σχολίασε ο βουλευτής. Παράλληλα ο Κώστας Μπάρκας ερωτηθείς για το γεγονός ότι πολλοί από όσους παραβρέθηκαν στο συνέδριο του κόμματος προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η συμμετοχή ανθρώπων που τα  προηγούμενα χρόνια ήταν σε άλλα σχήματα είναι μια διαδικασία κριτικής που δεν έχει ουσία. «Το αφήγημα περί Πασοκοποίησης είναι μια διαδικασία κριτικής χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά. Ο κόσμος που ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια, έφυγε γιατί μεταλλάχτηκε αυτός ο χώρος σε κάτι άλλο, καταλαμβάνει την ουρά της ΝΔ, και είναι ένας κόσμος που εδώ και αρκετό καιρό στηρίζει τις προσπάθειες του κόμματος και της κυβέρνησης. Ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει σε διαδικασίες, και εμείς με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Με ανθρώπους που έχουν ασκήσει εξουσία και έχουν πληγώσει τη χώρα, ασκούμε κριτική και είμαστε απέναντί τους, όμως με τη βάση που στήριζε κάποιον άλλο πολιτικό χώρο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα» συμπλήρωσε.

Για το θέμα του ανασχηματισμού ο Κώστας Μπάρκας και κατά πόσο πρόκειται να γίνει στο επόμενο διάστημα σημείωσε ότι είναι θέμα του πρωθυπουργού που αξιολογεί το κυβερνητικό επιτελείο και τη δουλειά ανά υπουργείο και αποφασίζει αν και πότε πρέπει να γίνει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Μπάρκα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.