Κώστας Μπάρκας: Αν μπορούμε με το κόστος ενοικίασης να φτιάξουμε τα δημόσια κτίρια που είναι κλειστά, βεβαίως είναι μια προοπτική…

Την εκτίμησή του ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης μέχρι το Πάσχα εξέφρασε ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας μιλώντας σήμερα στον Κώστα Καζαντζίδη και την εκπομπή του στον Prisma 91,6.

O βουλευτής αναφέρθηκε στην ενημέρωση που του έγινε μετά από ερώτησή του σχετικά με τα κτίρια που χρησιμοποιούνται από δημόσιες υπηρεσίες και το κόστος για το δημόσιο όπως επίσης και για α δημόσια κτίρια που δεν αξιοποιούνται.

«Πρέπει και το υπουργείο να αντιληφθεί ότι αν μπορεί να ρίξει το κόστος ενοικίασης κτιρίων που στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες δηλαδή αν έχουμε κτίρια που μπορούν να θεωρηθούν ενεργά και να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου να μειώσουμε το κόστος ,το υπουργείο πρέπει να το δει σοβαρά. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολή, εμπλέκονται συναρμόδια υπουργεία,  πρέπει να γίνουν έλεγχοι, είναι μια δύσκολη διαδικασία» σημείωσε ο βουλευτής. «Αν μπορούμε με το κόστος ενοικίασης να φτιάξουμε τα δημόσια κτίρια που είναι κλειστά, βεβαίως είναι μια προοπτική…» κατέληξε.

Ο Κώστας Μπάρκας σχολίασε και την κατάσταση στην υγεία στον νομό μας και τόνισε ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να σταθεροποιήσει την κατάσταση, αύξησε τον προϋπολογισμό, χαρακτήρισε άγονο το νομό για να δοθούν κίνητρα στους επικουρικούς και στις επόμενες ημέρες θα γίνει ενημέρωση για τον αριθμό γιατρών που αναλογούν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για πρόσληψη ως μόνιμο προσωπικό.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23816 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.