Κοσμάς Κορωναίος στον Prisma: “Συνεχίζει ο δήμαρχος – δικαιούται αυτή την τετραετία”


Την Πέμπτη 15/11 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής, στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Κοσμάς Κορωναίος.

Ο κ. Κορωναίος είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας , εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από την πρώτη τετραετία της δημοτικής αρχής του κ. Μπαίλη, επομένως από τους πιο έμπειρους συμβούλους της δημοτικής πλειοψηφίας. Στο παρελθόν έχει χρηματίσει Αντιδήμαρχος, μέλος του Δ.Σ του Λιμενικού ταμείου καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος. Εργάζεται ως νοσηλευτής στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας και είναι επίσης δραστήριο μέλος της χορωδίας ”Αρμονία” με χρόνια προσφοράς.

Συζητήσαμε μαζί του αναλυτικά για ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής στον δήμο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες αλλά και ζητήματα υποδομών καθώς και έργα που πραγματοποιούνται και αυτά που έχουν προκηρυχθεί για το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Κορωναίος τόνισε ότι είναι αναληθές ότι ο Δήμος δεν πράττει έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών, αυτά άλλωστε τα έργα φαίνονται στην κοινωνία και θα φανούν το επόμενο διάστημα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι προυπολογiσμοί που εκτελούνται και αυτό είναι το πραγματικό επίδικο και το όραμα της επόμενης μέρας.

Ο κ. Κορωναίος ήταν ιδιαίτερα καυστικός, αλλά και ξεκάθαρος στο γεγονός της έλλειψης συγκεκριμένης πολιτικής κριτικής, αναφέροντας ότι η ονοματολογία όταν δεν εμπεριέχει πολιτικά προτάγματα και σύμπτυξη ευρύτερων δυνάμεων δεν ωφελεί και οδηγεί μαθηματικά σε παραιτήσεις.

Τέλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου γνωστοποίησε την πρόθεση του να είναι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές, αποκαλύπτοντας ότι και ο κ. Μπαίλης θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Και ανάφερε ότι είναι καλύτερη επιλογή και λύση για τον τόπο.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2387 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.