Κομπότι: Ψήφισμα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα

Ο Σύλλογος Φίλων Παλαιάς Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Κομποτίου Άρτας, εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος ήταν και μέλος του Συλλόγου.

Στο ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο Λάμπρος Χαβέλας, προώθησε μελέτες προς το Υπουργείο Πολιτισμού, προκειμένου να συμπεριληφθούν σε Προγράμματα ΕΣΠΑ 2016-2020 έργα αναστηλώσεως του παλαιού Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Παλαιάς Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Κομποτίου Άρτης, στο άγγελμα του θανάτου του Δημοσιογράφου, συγχωριανού και μέλους του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως την 12η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11η πρωινή κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου, εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη.

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 με καταγωγή από το Κομπότι της Άρτας. Μετά την ολοκλήρωση των Λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου.

Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Μαχητικός και δραστήριος, ένας «δημοσιογράφος του δρόμου», γεμάτος ενέργεια και ζήλο για το επάγγελμά του, «έφυγε» από τη ζωή, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδιά του.

Αμείωτο το ενδιαφέρον του για τα έργα αναστηλώσεως του παλαιού ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Κομποτίου καθώς και της συντήρησης των τοιχογραφιών. Με πρωτοβουλία του προώθησε μελέτες προς το Υπουργείο Πολιτισμού προκειμένου να συμπεριληφθούν σε Προγράμματα ΕΣΠΑ -2016-2020.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να εκπροσωπηθεί στην κηδεία του από Μέλος του Συλλόγου.
2. Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο.
4. Αντί στεφάνου το ποσό να κατατεθεί για την συντήρηση – ανακαίνιση – επισκευή του παλαιού Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κομποτίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γαβριήλ Χρ. Λεπενιώτης
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γρηγόριος Χρ. ΒλαχοπάνοςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.