”Κολυμβητήριο ώρα μηδέν…”- του Χρήστου Τσούτση

Φωτο: mypreveza.gr


Γράφει ο Χρήστος Τσούτσης

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας είναι αρκετά αποκαρδιωτική, αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε προς το τέλος του μήνα Ιουνίου και ο συγκεκριμένος χώρος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, φθορές και ζητήματα λειτουργίας.

Ένας πολυχώρος μαζικού αθλητισμού με λαμπρή αγωνιστική παράδοση και ιστορία (με γήπεδα μπάσκετ, τένις και πισίνες- με τμήματα κολύμβησης και πόλο) ο οποίος βρίσκεται σ΄ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης εντός του αστικού ιστού της, δίπλα στην Κυανή Ακτή.

Και όμως δυστυχώς δεν προστατεύεται ούτε από το πέρας του χρόνου , ούτε από βανδαλισμούς ανεγκέφαλων… Οι ευθύνες της σημερινής εικόνας προφανώς βαραίνουν και την νυν Δημοτική Αρχή η οποία και γνώριζε τα προβλήματα του χώρου και δεν έδρασε άμεσα μ΄ένα σχέδιο ώστε να τον προστατεύσει.

Φωτο: mypreveza.gr

Προφανώς τα προβλήματα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου έρχονται και από το παρελθόν…, αλλά όταν μια πόλη φτάνει στο σημείο να λέει ”κάθε πέρσι και καλύτερα” τότε κάτι πηγαίνει σίγουρα λάθος….

Η πανδημία και οι δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος προφανώς ανέστειλαν και την ομαλή λειτουργία των αθλητικών χώρων και την ατομική άθληση μικρών και μεγάλων. Όμως αυτό σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Δήμος θα έπρεπε να μεριμνήσει για την συντήρηση του Κολυμβητηρίου, παρουσιάζοντας μια ετοιμότητα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να ξαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις.

Eπειδή φέτος δυστυχώς δεν θα γίνει και το 3on3 Basketball tournament, μακάρι ο Δήμος να μην αναπαυτεί άλλο γιατί μόνο αυτός μπορεί να αναλάβει το βάρος της αλλαγής της εικόνας του Κολυμβητηρίου προς το καλύτερο.

Είναι άλλωστε χρέος του…Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.