Κλιμάκωση κινητοποιήσεων για τα κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου – Έλ. Υφαντή: Προκηρύχτηκαν 1600 θέσεις και δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός για το νομό Πρέβεζας

Κοινή δράση και  κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πρόκειται να ακολουθήσουν οι Επιτροπές Αγώνα για τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλακίου.

Η κα Έλσα Υφαντή, μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας Πάργας μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και τόνισε ότι η κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή απελπιστική.

Η κα Υφαντή αφού τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τους γιατρούς  για να έρθουν στο κέντρο υγείας ως επικουρικοί, ενώ  τόνισε ότι παρόλο που τους είχαν υποσχεθεί ότι στις 1600 νέες προσλήψεις θα υπήρχαν και 1-2 θέσεις για τα κέντρα υγείας της περιοχής, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

«Είμαστε για την κοινωνία δεύτερης κατηγορίας πολίτες» σημείωσε. «Θεωρήσαμε ότι οι επικουρικοί θα βοηθούσαν αλλά κανένας γιατρός δε θέλει για 1000 ευρώ να έρθει για 1-2 χρόνια και μετά να απολυθεί» συμπλήρωσε. «Είχαμε μια επαφή με τον κ. Μπάρκα ότι κάνει ότι μπορεί και θα έχουμε κάποιους διορισμούς γιατρών και θα έχουμε προτεραιότητα για να πάρουμε 2 γιατρούς. Στο ΑΣΕΠ προκηρύχτηκαν 1600 θέσεις και δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός για το νομό Πρέβεζας»! ανέφερε η κα Υφαντή.

Το Σάββατο θα γίνει καμπάνια ενημέρωσης στο Καναλάκι, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της Επιτροπής στην Πάργα όπου θα καθοριστεί το πλαίσιο των κινητοποιήσεων.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.