Κλεοπάτρα Πατλάκη στον Prisma 91,6: Χρειάζεται ο πολίτης να φιλτράρει όσα του μεταδίδουν τα Μέσα Ενημέρωσης

Η Δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο με αφορμή την πρόσφατη συζήτηση στην Βουλή, όπου οι πολιτικοί αρχηγοί, μίλησαν με ονόματα για δημοσιογράφους και εκδοτικά συγκροτήματα που είναι ταυτισμένα με την διαπλοκή.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, βγαίνουν τα άπλυτα της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό που διαπιστώνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο, είναι ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εξυπηρετούσαν εργοδότες, ίδια συμφέροντα και ίσως λιγότερο ενημέρωναν και για αυτό ψηφίζουμε όπως ψηφίζουμε και ζούμε όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα πάντα με την προσωπική της άποψη.
Η ίδια μάλιστα αναφερόμενη σε γνωστή της η οποία ήταν δημοσιογράφος και αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό, σχολίασε τον τρόπο που τα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρθηκαν στην πρόσφατη δήλωση Ξυδάκη για την δραχμή, λέγοντας ότι έχουμε δαιμονοποιήσει ένα Σόϊμπλε μόνο και συζητάμε άλλα πράγματα από τα ουσιαστικά.
Σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο κόσμος ότι ακούει και διαβάζει τα φιλτράρει από τους προσωπικές του κώδικες, δηλαδή από την όποια μόρφωση, καλλιέργεια και ήθος έχει.
Πάντα όταν διαβάζεις μια είδηση και το διαδίκτυο σε βοηθάει στο να βρεις και εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης, καθώς όταν είσαι κουρασμένος από την καθημερινότητα στον καναπέ εύκολα σου περνάνε οι πληροφορίες στο μυαλό από την τηλεόραση.
Δεν χρειάζεται να τρώμε ότι μας σερβίρουν τα μέσα, με την ίδια να παραδέχεται ότι αν και ανήκει στον δημοσιογραφικό χώρο, δεν είναι πλήρως ενημερωμένη για σημαντικά θέματα που αφορούν την χώρα μας, που δεν τα ξέρουμε.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23540 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.