Κυριάκος Χαρακίδης στον Prisma : Πρέπει να γίνουν σκληρές μεταρρυθμίσεις για να φύγουμε από τη ασυδοσία που ζούσαμε τόσα χρόνια

 Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην πολιτική σκακιέρα, ο βουλευτή Δράμας με το Ποτάμι Κυριάκος Χαρακίδης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma με τον Παναγιώτη Κουνιάκη, κάνοντας τη δική του τοποθέτηση και εκφράζοντας την ύψιστη ανάγκη της Ελλάδας για περισσότερες μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να βαδίσουμε σε ένα σωστό μονοπάτι.

«Όποιο μνημόνιο και εάν αποφασίσουμε να εφαρμόσουμε , η επιτυχία ή αποτυχία του, θα εξαρτηθεί καθαρά από την κυβέρνηση» ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι, εάν η κυβέρνηση εφαρμόσει το μνημόνιο πιστά, τόσο γρηγορότερα θα δούμε την πύλη εξόδου από αυτό το καθεστώς των μέτρων.

“Δυστυχώς, όμως, πολλοί δεν έχουμε καταλάβει ότι χωρίς μνημόνιο δεν υπάρχουν χρήματα και η κυβέρνηση αντί να διευκολύνει την κατάσταση προσπαθεί να δείξει στους πολίτες ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μνημόνιο «ελαφρύτερο», αποδημώντας με αυτό τον τρόπο τη συμφωνία. Και γι’ αυτό, όταν έρθει η ώρα που πρέπει να περάσουν τα μέτρα θα έχουμε αντιδράσεις, καθώς ο κόσμος περιμένει κάτι διαφορετικό.”

Παράλληλα ο κ. Χαρακίδης σχολίασε ότι « πρέπει να γίνουν σκληρές μεταρρυθμίσεις για να φύγουμε από τη ασυδοσία που ζούσαμε τόσα χρόνια ,προκείμενου να γίνουμε ένα κανονικό κράτος», ενώ πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός κάνει κακό στη χώρα του μη στηρίζοντας το μνημόνιο που έχει υπογράψει..» κατέληξε.

 Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.