Κινητοποίηση έξω από την Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας στην γενική απεργία που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ (Φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9:30π.μ. η κινητοποίηση έξω από το κτήριο της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας στην γενική απεργία που είχε κηρύξει η  ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στις νέες αλλαγές στα εργασιακά.

kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-1

Το κτήριο της εφορίας παρέμεινε αποκλεισμένο ενώ πραγματοποιήθηκαν και  ομιλίες από τον κ. Σπύρο Κλινάκη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας,  κ. Κώστα Κύρλα από τον Σύλλογο  Εργαζομένων στο Γ.Ν. Πρέβεζας, από τον κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου,  πρόεδρο του προσωρινού Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, κ. Σπύρο Σιούτη, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Π. Ε. Πρέβεζας και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας κ. Γιώργο Μισηρλή.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε πορεία στην πόλη της Πρέβεζας.

kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-1 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-2 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-3 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-4 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-5 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-6 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-7 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-8 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-9 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-10 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-11 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-12 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-13 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-14 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-15 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-16 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-17 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-18 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-19 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-20 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-21 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-22 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-23 kinitpooiisiapergiadoyprevezasdimosiodekaeksi-24Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.