Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση των έργων στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού γνωστοποίησε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, από την 88+750 χ/θ (κόμβος Φυτειών) έως την 89+200 χ/θ (είσοδος στην Ιόνια Οδό στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο) της Ε.Ο. Αντιρρίου Ιωαννίνων, λόγω στένωσης του πλάτους του οδοστρώματος και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, με βραχεία εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς την πλευρική οριογραμμή, κατά το χρονικό διάστημα από 13/3/2017 έως και 13/4/2017.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «Κ/Ξ EURO IONIA», αναμένεται να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων και την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».Τη λήψη των επιβαλλομένων μέτρων για την υλοποίηση του έργου έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23796 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.