Κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας παράνομα τα κτίρια στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα – Τι λέει ο Στράτος Ιωάννου

Για την απαράδεκτη κατάσταση που  επικρατεί στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα όπου  κάποιοι αναπτύσσουν δραστηριότητες για κερδοσκοπικό σκοπό αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μιλώντας στον Prisma 91,6.

O κ Ιωάννους αφού τόνισε ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι να κάνουν παράνομες καταλήψεις σε κτίρια του Αγίου Ανδρέα και να στήνουν κερδοσκοπικές επιχειρήσεις κάλεσε και τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να μην στηρίζουν όσους έχουν στήσει παράνομες «επιχειρήσεις» και κερδοσκοπούν.

Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας λόγω του γεγονότος ότι προϋπήρχαν εκεί σύλλογοι και λοιποί και ασκούσαν τις όποιες δραστηριότητές τους πριν ακόμη από την υπογραφή του προσυμφώνου παραχώρησης, η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, λόγω της μη υπογραφής ακόμη του οριστικού συμβολαίου παραχώρησης, δεν έχει προς το παρόν δικαίωμα διοικητικής αποβολής των καταληψιών ή της λήψης άλλων νομικών μέτρων. Το δικαίωμα αυτό το έχει ο ακόμη κύριος του χώρου που είναι ο Στρατός και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας και μάλιστα, υπάρχει ιστορικό διοικητικών και δικαστικών διώξεων από μέρους του.

Ακούστε το απόσπασμα:

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24062 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.