Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζένη Μπαζίνα για σίγουρη επιτυχία!

Το κέντρο ξένων γλωσσών Τζένη Μπαζίνα υποδέχεται για μια ακόμη χρονιά τους μαθητές του σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο. Η ιδιοκτήτρια κυρία Τζένη Μπαζίνα και οι καθηγητές του φροντιστηρίου ,λόγω της πολυετούς εμπειρίας τους στη διδασκαλία, εγγυώνται σίγουρα αποτελέσματα με υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Η δημιουργία ολιγομελών τμημάτων, καθώς και οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας (whiteboard, i-books) προσφέρουν καλύτερη απόδοση στους μαθητές όλων των ηλικιών.
Το κέντρο ξένων γλωσσών Τζένη Μπαζίνα φροντίζει για την προετοιμασία των μαθητών του σε όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.
Πραγματοποιείστε καθημερινά τις εγγραφές σας 10:00-12:00 και 19:00-21:00 και ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα διδασκαλίας και για τις ειδικές τιμές σε άνεργους, πολύτεκνους και φοιτητές.
Έναρξη μαθημάτων 16 Σεπτεμβρίου.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τζένη Μπαζίνα
Παπάγου& Ιωάννη Γεωργίου
(δίπλα από την εκκλησία Αγ. Νεκταρίου- Υδατόπυργος)
Τηλ: 26820 29192 / 6973753510Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3082 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.