Κατατακτήριες Εξετάσεις στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Παν/μίου Ιωαννίνων


Κάθε χρόνο το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής διενεργεί κατατακτήριες εξετάσεις που αφορούν πτυχιούχους άλλων τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ που επιθυμούν να σπουδάσουν στο τμήμα.

Από του χρόνου, Οκτώβριος του 2019, και λόγω της ένταξης του τμήματος στο Παν/μιο Ιωαννίνων, γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση του τμήματος, οι πτυχιούχοι άλλων τμημάτων που θα συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις θα πάρουν πτυχίο Παν/μίου. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν σε 5 ή 6 νέα μαθήματα που θα περιέχει το νέο Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Όσον αφορά τους ήδη υπάρχοντες φοιτητές του τμήματος, που τον Οκτώβριο του 2019 έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ και δεν έχουν υπερβεί το 12ο εξάμηνο σπουδών, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους παρακολουθώντας τα 5 ή 6 νέα μαθήματα του προγράμματος σπουδών και να πάρουν πανεπιστημιακό πτυχίο. Η δήλωση συμμετοχής στην παρακολούθηση των επιπλέον μαθημάτων μπορεί να ανακληθεί σε ένα εξάμηνο και ο φοιτητής να πάρει πτυχίο ΤΕΙ.

Όποιος βέβαια φοιτητής έχει υπερβεί το 12ο εξάμηνο, μπορεί όταν πάρει πτυχίο ΤΕΙ να επανέλθει, μέσω των κατατακτηρίων εξετάσεων, που διενεργούνται κάθε Δεκέμβρη και να πάρει πανεπιστημιακό πτυχίο.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

 Χάρης Ναξάκης

ΚαθηγητήΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24000 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.