Καταγγελίες για επιθέσεις σκύλων στην Κυανή Ακτή


Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες για επιθέσεις, από την αγέλη των σκύλων στην Κυανή Ακτή.

Χαρακτηριστικά σε επώνυμη καταγγελία η οποία έγινε στο PrevezaToday, τονίζονται τα παρακάτω περιστατικά:

“Επιθέσεις αγέλης σκύλων στην Κυανή Ακτή. Σας αναφέρω τα παρακάτω περιστατικά”.
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 9 το πρωί αγέλη 10 – 12 σκύλων σε ημιάγρια κατάσταση επιτέθηκε, στην κυανή ακτή, σε άντρα και τον τραυμάτισε στο πόδι. Συμβάν καταγεγραμμένο στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έγινε έγγραφη καταγγελία στον Δήμο.
Στις 6 το απόγευμα (της ίδιας μέρας) η ίδια αγέλη στο ίδιο μέρος επιτέθηκε σε γυναίκα (μητέρα του καταγγέλλοντος) η οποία τρομοκρατήθηκε (78 ετών) ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.
Σάββατο 10 Νοεμβρίου: Στις 9 το πρωί η ίδια αγέλη στην Κυανή Ακτή επιτέθηκε σε γυναίκα την οποία τραυμάτισε στο πόδι. Συμβάν καταγεγραμμένο στο Νοσοκομείο και τηλ. στην Αστυνομία.
Στις 11 το ίδιο πρωί επιτέθηκαν σε μένα (στον καταγγέλλων) κοντά στο κολυμβητήριο ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Έκανα έγγραφη καταγγελία στην Αστυνομία”.
Είναι φανερό ότι πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και οι υπεύθυνοι άμεσα να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την επίλυση του προβλήματος.
Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.