Καταγγελία της ΑΡ.Π.Η. για ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών σε Αγιά και Παλιοπάργα

Μπάζα μεταφέρονται και ρίχνονται εδώ και καιρό στο δρόμο προς Παλιόπαργα (τοποθεσία της περιοχής) και στο παλιό γήπεδο της Άγιάς Πάργας (οι φωτογραφίες που ακολουθούν απεικονίζουν τη ρήψη των μπαζών και στις δύο αυτές περιοχές). Ειδικά στην Παλιόπαργα ο όγκος τους έχει στενέψει επικίνδυνα τον αγροτικό δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούν συχνά οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της περιοχής.

Άραγε η ρίψη αυτών των μπαζών εντάσσεται σε κάποιον συγκεκριμένο σχεδιασμό του Δήμου Πάργας ή της περιφέρειας Ηπείρου; Αν ναι, με ποιο κριτήριο εγκρίθηκε το αντιαισθητικό αυτό έκτρωμα; Με ποιο κριτήριο δυσκολεύεται η απρόσκοπτη διέλευση των κατοίκων της περιοχής και τι πρέπει να γίνει για να θεωρηθεί η συγκέντρωση αυτή των μπαζών επικίνδυνη; Ή μήπως θα περιμένουμε να συμβεί «κάτι» και εκ των υστέρων θα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φορέας είχε την ευθύνη προκειμένου ο δρόμος να είναι καθαρός;

received 951500618373971

Όπως και να χει, οι αρμόδιες αρχές (και ειδικά ο Δήμος Πάργας) οφείλουν μια απάντηση στους κατοίκους της περιοχής (διαφορετικά οι φήμες για ξενοδόχο που στηρίζει την ανεμπόδιστη και ελεύθερη πρόσβαση στην καλαίσθητη ξενοδοχειακή του επιχείρηση πετώντας τα μπάζα της ανακαίνισής του όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα συνεχίσουν να οργιάζουν …και με το δίκιο τους).

η επιτροπή Πρέβεζας
της περιφερειακής κίνησης
ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η)

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2033 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.