Κανένα όχημα του Δήμου δεν ήταν ανασφάλιστο Απάντηση στην ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η  «Λαϊκή Συσπείρωση», από το Δήμο Ιωαννιτών γίνονται γνωστά τα εξής:

Κατηγορηματικά διαβεβαιώνουμε ότι κανένα όχημα του Δήμου Ιωαννιτών δεν είναι ανασφάλιστο, κανένα όχημα δεν ήταν ούτε για ένα λεπτό ανασφάλιστο και κανένα όχημα δεν είναι καθηλωμένο στο εργοτάξιο όπως ψευδώς «καταγγέλλει», η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Κατόπιν ετήσιου διαγωνισμού η εταιρεία INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έχει αναλάβει την ασφάλιση όλων των οχημάτων του Δήμου από τις 5 Νοεμβρίου 2015 έως 5 Νοεμβρίου 2016.

Βάση του συμφωνητικού, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια εκδίδονται σε δύο εξάμηνα ώστε να γίνεται η πληρωμή της σύμβασης από το Δήμο σε δύο δόσεις.  Τα ασφαλιστήρια  του Α΄ εξαμήνου έληγαν στις 5/5/2016 και βάση της συμβατικής της υποχρέωσης η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έπρεπε αυτόματα να προχωρήσει στην έκδοση των νέων ασφαλιστηρίων που αποστέλλονται στο Δήμο Ιωαννιτών για να κινηθούν οι διαδικασίες πληρωμής της δεύτερης δόσης από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Από παράληψη της εταιρείας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στάλθηκαν σήμερα, έχουν ισχύ όμως από τις 5/5/2016, όπως είναι η συμβατική υποχρέωση της INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Προφανώς πρόκειται για παράληψη της εταιρείας -πιθανότατα λόγω αργιών του Πάσχα- όμως κανένα όχημα του Δήμου και φυσικά κανένας εργαζόμενος χειριστής του δεν έμεινε χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ούτε για ένα λεπτό.

Η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έσπευσε να εκμεταλλευτεί ένα τυπικό γεγονός για να καταγγείλει … σενάρια που δεν έχουν καμία βάση.

 

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24000 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.