Κάλεσμα συμμετοχής σε εθελοντές, φορείς και συλλόγους για το “To Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς” – Ο Κοσμάς Κορωναίος στον Prisma

Στην ανακοίνωση κάλεσμα ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος αναφέρει:
Φίλες και Φίλοι,
Ο Δήμος Πρέβεζας συναισθανόμενος τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, και θέλοντας να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας γι΄ αυτές τις γιορτές που πλησιάζουν, θα ανοίξει τις πύλες του Χριστουγεννιάτικου χωριού , για τέταρτη συνεχή χρονιά με πολύ κέφι και ενθουσιασμό από τις 16 Δεκεμβρίου 2016 έως 6 Ιανουαρίου 2017.
Το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο θα έχει την ίδια την κοινωνία του Δήμου μας.
Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας , να πραγματοποιήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (μουσική, χορό, θέατρο κλπ) καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα Βazzar στο χώρο του “Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς” όλα τα σχολεία του Δήμου μας.
Ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος, θα μπορεί να παρουσιάσει χορούς , ήθη ,έθιμα και εδέσματα της τοπικής παράδοσης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και έτσι να έχουν όλοι οι επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από τα κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών στην περιοχή της Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται σε συνάντηση όλοι οι σύλλογοι, οι φορείς και οι εθελοντές (παλιά και νέα μέλη) την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πρέβεζας για να ανταλλάξουμε ιδέες .
Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή στην συνάντηση αλλά και στην όλη προσπάθεια για να δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτούν την πόλη μας .
Να είστε σίγουροι πως αφιερώνοντας λίγο χρόνο στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα χαρίσουμε χαμόγελα σε πολλά παιδάκια και θα ζήσουμε όλοι μαζί στιγμές χαράς μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα.Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: Γραφείο Δημάρχου κ. Κοψάρη Δήμητρα τηλ 2682360656 κ. Γιαμά Σοφία τηλ. 2682360610 κ. Ρούσσο Δημήτρη 2682025325 έως τις 9 Δεκεμβρίου .
Με εκτίμηση
Κοσμάς Κορωναίος
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού

Ακούστε τον Κοσμά Κορωναίο στον Prisma 91,6

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23672 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.